Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 78
    79
Merk
  1. V-Part (1)
Type afvalbak
  1. Accessoire (1)
Materiaal
  1. Aluminium (1)

Muurbeugels

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

"

Muurbeugels voor afvalbakken kopen bij 4UStore

Wilt u een afvalbak ophangen? Dan hebt u daarvoor een muurbeugel nodig. Er bestaan verschillende systemen om bij uw prullenbak de muurbevestiging uit te voeren. Zo zijn er speciale beugels waarbij een afvalbak tussen de houder klemt. Soms wordt de prullenbak zelfs met klittenband bevestigd en er zijn ook muurbeugels waarbij de prullenbak in te klikken of in te schuiven is. Niet alle muurbeugels zijn geschikt voor intensief gebruik, maar dat is zeker ook niet altijd nodig.

Een muurbeugel om bij uw prullenbak de muurbevestiging uit te voeren

Als u op zoek bent naar een afvalbak voor muurbevestiging dient u in ieder geval steeds na te gaan of de afvalbak aan de muur kan worden gemonteerd en met welke muurbeugel het compatibel is. Enkel met de juiste materialen kunt u namelijk de afvalbak ophangen. Wij geven steeds aan voor welke afvalbakken de muurbeugel al dan niet geschikt is. Houd daarbij ook rekening met het volume en ga na of het montagemateriaal al dan niet wordt meegeleverd. Vaak is dat wel het geval, maar zeker niet altijd.

Eenvoudig uw afvalbak ophangen dankzij 4UStore

Deze muurbeugels worden zonder de benodigde afvalbak geleverd. Als u dus op zoek bent naar een afvalbak voor muurbevestiging dient u ook nog zelf een prullenbak aan te schaffen. Daarvoor kunt u uiteraard terecht in deze shop. U beschikt bij ons over een ruime keuze wanneer u op zoek bent naar een afvalbak voor muurbevestiging. Voor sommige van deze afvalbakken kunt u bovendien ook apart een deksel verkrijgen. Daarnaast raden we aan om een ontgeurder te gebruiken. Zo voorkomt u nare geurtjes in en rond de afvalbak. Ontdek deze producten op de hieronder weergegeven pagina’s.

"