Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Ontgeurders

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

"

Een ontgeurder voor de vuilnisbak kopen bij 4UStore

Dat een vuilnisbak al eens voor nare geurtjes kan zorgen, is niet meteen verbazingwekkend. Een goede ontgeurder kan gelukkig wonderen verrichten. Daarom bieden wij de ontgeurders MegaBini en MiniBini aan. Dit zijn zogeheten podontgeurders. De MiniBini wordt gebruikt voor afvalbakken die zich binnen bevinden. De MegaBini is te gebruiken in afvalcontainers. Het werkt door middel van een houder die aan de binnenkant van de afvalbak te bevestigen is. Dit kan bijvoorbeeld in een luchtsleuf of gewoon aan het deksel worden gedaan. Vervolgens zorgt de navulling ervoor dat de vieze geur wordt verwijderd.

MegaBini, MiniBini en de nodige navullingen

Of u nu kiest voor de MegaBini of voor de MiniBini: u bent steeds zeker van een aangename geur. Het gaat namelijk om geurkillers, niet om geurmaskeerders. Dat wil zeggen dat ze de nare geurdeeltjes afbreken in plaats van ze te verdoezelen met een sterker geurtje. Dit wil echter niet zeggen dat ze zelf geen aangename geur verspreiden, integendeel. U kunt de MegaBini en de MiniBini met uiteenlopende geuren verkrijgen, zoals eucalyptus & mint, rood grapefruit en citroen. Zowel de houders als de antibacteriële geureliminators zijn bij ons te verkrijgen.

Langdurig genieten van een aangename geur

Bij 4UStore doen we er alles aan om nare geurtjes te voorkomen. Het verklaart meteen ook waarom we de MegaBini en de MiniBini aan ons assortiment hebben toegevoegd. Het zijn zeker niet de enige oplossingen die we u bieden. Zo bieden we ook oplossingen aan om in de auto van een aangename geur te genieten, hebben we een ruim assortiment van luchtverfrissers en kunt u ook geurstokjes in deze shop verkrijgen. Deze producten treft u op de onderstaande pagina’s aan.

"