Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Papierbakken

Subcategorieën

Foto-tabel Lijst

1-12 of 102

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 102

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
"

Online papierbakken kopen bij 4UStore

Papierbakken zijn in de meest verschillende uitvoeringen te verkrijgen. We kunnen onder meer een onderscheid maken op basis van het volume. Dit gaat van enkele liters tot gigantische papierbakken van meer dan zestig liter. Kleine papierbakjes zijn ideaal voor aan de individuele werkplaats. Hierdoor zullen kleine papierbakken kantoor na kantoor sieren. Grotere papierbakken zijn eerder geschikt voor grotere volumes en worden bijvoorbeeld aan het kopieerapparaat geplaatst. Dit is zeker niet het enige waarop u kunt letten als u op zoek bent naar een papierbak voor op kantoor. Hieronder ontdekt uw waar u nog zoal rekening mee dient te houden.

Een ruime keuze aan papierbakken voor op kantoor

Veel papierbakken komen in het blauw, zwart, grijs of wit, maar het is zeker zo dat ook kleurrijke papierbakken kantoor en bedrijf kunnen sieren. Qua vormen hebt u de keuze tussen onder meer ronde vormen, rechthoekige vormen en vierkante vormen. Ook halfronde en ovalen vormen komen echter voor. Verder kunnen papieremmers en -manden zijn gemaakt van diverse materialen, zoals kunststof en roestvrij staal. Ook natuurlijke materialen als hout, riet en bamboe zijn mogelijk. Uiteraard zijn deze materialen niet zo geschikt voor vlamdovende papierbakken, wat toch nog steeds de hoogste mate van veiligheid biedt. Wilt u papierbakken met een deksel, met een handgreep, met wielen of met verschillende binnenemmers? Het kan allemaal en u vindt het steeds bij 4UStore.

Met meer dan alleen papierbakken kantoor en kantine vervolledigen

Waarom onze papierbakken kantoor na kantoor sieren? Dat heeft alles te maken met de uitmuntende kwaliteit in combinatie met de aangename prijzen. We bieden bovendien een heel ruim assortiment aan, waardoor u uw papieremmers en -manden eenvoudig kunt combineren met soortgelijke afvalbakken die net dezelfde uitstraling hebben. Hieronder vindt u een aantal andere vuilnisbakken die u bij ons kunt verkrijgen.

"