Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 84
    88
Merk
  1. PETman (2)
  2. TRASHman (1)
Gebruik
  1. Professioneel (2)

Recycling wikkels

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

"

Recycling-stickers en -wikkels voor vuilnisbakken kopen bij 4UStore

Recycling-stickers en -wikkels voor vuilnisbakken maken het nog eenvoudiger om te recyclen. Deze recyclingstickers en -wikkels gebruikt u om duidelijk aan te geven wat al dan niet in de vuilnisbak mag worden gegooid. Ze zorgen voor een goede afvalscheiding en ze maken het visueel eenvoudiger. Als het op recyclen aankomt, geldt vaak dat hoe eenvoudiger het de gebruiker wordt gemaakt, des te beter er wordt gerecycled. Wij bieden verschillende soorten recycling-stickers en -wikkels aan van onder meer CANman en PETman.

Verschillende soorten recycling-stickers kopen bij 4UStore

De recycling-stickers van CANman en PETman zijn opvallende wikkels die in het Nederlands zijn opgesteld. Ze moedigen de gebruiker aan om (rest)afval, petflesjes of lege blikjes in de vuilnisbak te gooien. Een aantal van deze recycling-stickers kan naar wens worden gepersonaliseerd. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie hieromtrent. Ook eerder eenvoudige recycling-stickers die gemakkelijk op de vuilnisbak of op het deksel te kleven zijn, zijn bij ons te verkrijgen.

Meer dan alleen recycling-stickers kopen bij 4UStore

Recycling-stickers en -wikkels vormen een extra manier om de gebruiker aan te moedigen om het afval in de juiste vuilnisbak te gooien. Daarnaast kunt u ook recyclingafvalbakken gebruiken die reeds verschillende openingen, kleuren en/of icoontjes hebben. Tevens kunt u werken met gekleurde vuilniszakken in combinatie met vuilniszakkenhouders waarop u een van onze recycling-stickers kleeft. Hang een poster op om het belang van goed recyclen te benadrukken en draag op deze manier bij aan betere afvalstromen in de kantine of in uw onderneming.

"