Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 141
    142
Merk
  1. Simplehuman (1)

Tafelafvalbakken

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

"

Een tafelafvalbak kopen bij 4UStore

Een tafelafvalbak is een klein afvalbakje dat u gewoon op de tafel kunt plaatsen. Een tafelafvalbak kan bijvoorbeeld worden gebruikt om de etensresten aan de ontbijttafel op te ruimen. Het kent echter nog heel wat andere toepassingen. U kunt het bijvoorbeeld ook gebruiken om er de wattenstaafjes in de badkamer in te deponeren. Of om wat papiertjes en de appelkroosjes op de werkplek hygiënisch weg te werpen. Kortom: een tafelafvalbak kent veel toepassingen en is ongelofelijk handig.

Advies bij het kopen van een tafelafvalbak

Indien u op zoek bent naar een leuke tafelafvalbak merkt u het al snel op: er zijn verschillende modellen om tussen te kiezen. In de eerste plaats kunt u kiezen voor een open model of een model met een deksel. Een open model heeft het voordeel dat men niets hoeft aan te raken om het afval te deponeren. Een open model is echter enkel geschikt als het snel of meteen na het eten opnieuw wordt geledigd of als er geen voedingswaren in worden gedeponeerd, want het trekt natuurlijk wel insecten aan en het kan vieze geurtjes veroorzaken. Indien u kiest voor een model met een deksel is een swingdeksel aan te raden. Een swingdeksel hoeft men niet per se aan te raken en het dekseltje sluit meteen. Verder kunt u kiezen voor een tafelafvalbak op basis van kunststof of op basis van metaal. Beide materialen zijn gemakkelijk schoon te maken. Een metalen tafelafvalbak heeft natuurlijk wel een uitstraling die wat afwijkt van die van een kunststof tafelprullenbak. Kunststof tafelprullenbakken zijn in de meest uiteenlopende kleuren te verkrijgen.

Alle benodigdheden voor in de kantine

Een tafelafvalbak is onmisbaar in bijvoorbeeld de kantine op het werk. Werknemers kunnen er bijvoorbeeld hun lege potjes jam of boter in kwijt. Het is een van de vele producten die wij aanbieden voor in de kantine. Zo verkopen we bijvoorbeeld ook koude dranken, glaswerk en servies. U beschikt telkens over een ruime keuze en rekent op heel scherpe prijzen.

"