Onze andere webshops

Vuurbestendige prullenbakken

Foto-tabel Lijst

1-12 of 39

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 39

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
"

Een vuurbestendige prullenbak kopen bij 4UStore

Een vuurbestendige prullenbak draagt bij aan de brandveiligheid in de kantine of in uw onderneming. Een vuurbestendige prullenbak is gemaakt van vuurbestendige materialen en voorkomt hierdoor de versnelling van een beginnende brand. Sommige vuurbestendige prullenbakken zijn ook brandwerend. Dat wil zeggen dat een in de vuilnisbak beginnende brand meteen in de kiem wordt gesmoord. Dat doet het door een bijzonder ontwerp, waardoor er geen verse zuurstof wordt aangetrokken. Het gebruik van dit type vuilnisbakken is aan te raden in openbare ruimtes waar rokers al eens een smeulende peuk in de vuilnisbak durven te gooien.

Kwaliteit gegarandeerd dankzij uitstekende merken

Onze vuilnisbakken voldoen aan de hoogste eisen, zeker wanneer u kiest voor een vuurbestendige afvalbak. Daarom kiezen wij voor merken die in het verleden reeds veelvuldig hebben bewezen dat ze producten van de hoogste kwaliteit aanbieden. Het gaat dan bijvoorbeeld om het merk Brabantia. Brabantia is een familiebedrijf dat in 1919 in Nederland is opgericht. Het is een specialist op het gebied van afval verzamelen, hoewel het ook oplossingen biedt op het gebied van wassen, koken, badkamer en toilet. Andere merken van vuurbestendige prullenbakken die bij ons te verkrijgen zijn, zijn onder meer Carro, EKO en Wesco.

De online webshop voor prullenbakken, pedaalemmers en containers

Voor uw kantine of onderneming bent u natuurlijk op zoek naar afvalbakken die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Bij voorkeur met een aangenaam prijskaartje. In dat geval bent u hier aan het juiste adres. Wij hebben een bijzonder ruim assortiment van kwaliteitsvolle prullenbakken en afvalbakken die voor scherpe prijzen worden aangeboden. Op veel van onze afvalbakken passen wij bovendien staffelkortingen toe, waardoor ze nog voordeliger zijn. Een aantal van onze andere hoogwaardige afvaloplossingen zijn op de onderstaande pagina’s te vinden.

"