Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Inhoud
 1. 0 - 20 liter (1)
Prijs
 1. 68
  128
Merk
 1. Brabantia (3)
 2. Copperfield - Nickleby (2)
Kleur
 1. Verzinkt (1)
Type afvalbak
 1. Afvalemmer (1)
Materiaal
 1. Kunststof (1)
Deksel
 1. Touchedeksel (1)
Type Buitenafvalbak
 1. Wand of paalbevestiging (2)

Wand afvalbakken

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

"

Een afvalbak voor wandmontage kopen bij 4UStore

Wij kiezen voor kwaliteit, omdat wij vinden dat een afvalbak wand na wand moet kunnen sieren en moeiteloos jaren moet kunnen meegaan. Daarom vindt u bij ons wandafvalbakken van hoogwaardige merken als Brabantia en Rubbermaid, waarbij telkens wordt gekozen voor de beste materialen. Het maakt daarbij niet uit of u uw wandprullenbak zwart wilt of met een witte wand-afvalemmer toilet na toilet wil sieren: wij hebben het allemaal. U kunt bij een afvalbak de wandmontage gemakkelijk zelf uitvoeren en zo zelf uw afvalbak hangend monteren. Bij sommige modellen kunt u de afvalbak hangend monteren aan een paal. Dit is een goede oplossing indien u buiten geen wand in de buurt heeft om de afvalbak hangend aan te monteren.

Voordelen van een afvalbak voor wandmontage

Een afvalbak hangend monteren, is wat ons betreft een goed idee. Een afvalbak hangend monteren, zorgt er bijvoorbeeld voor dat u zich niet hoeft te bukken om het afval te deponeren. Het is een van de redenen waarom men zo vaak met een wand-afvalemmer toilet na toilet siert: het is veel eenvoudiger om het afval te deponeren vanaf de zitpositie. Over het algemeen geldt dat hoe eenvoudiger u het de gebruiker maakt, hoe groter de kans is dat ze het afval correct lozen. Een extra voordeel van een afvalbak hangend monteren, is dat de vloerruimte vrij blijft en gemakkelijk te reinigen is. Er zijn met andere woorden heel wat redenen waarom u met een mooie afvalbak wand na wand zou willen sieren.

Altijd een passende afvaloplossing dankzij 4UStore

Uiteraard heeft een afvalbak voor wandmontage ook nadelen. Zo dient u over een wand te beschikken, dient u het te monteren en kunt u de afvalbak minder flexibel verplaatsen. In sommige gevallen zal een klassieke afvalbak of afvalemmer dan ook een betere optie zijn. Voor een optimale verplaatsbaarheid kiest u dan weer voor een rolcontainer. Ook deze andere afvalbakken, vuilnisbakken en rolcontainers kunt u in deze shop kopen. Neem daarvoor een kijkje op de onderstaande pagina’s.

"