• Gratis verzending
    Bij bestellingen boven €150
  • Levering
    Betrouwbaar en snel
  • Super service!
    Staat voor u klaar!

Sinds kort verkrijgbaar: ruim assortiment koffiemachines

Sinds kort levert Kantinewinkel.nl een uitgebreid assortiment koffiemachines. Jaren geleden was de keuze voor een koffiemachine niet zo moeilijk; deze keuze was namelijk beperkt tot een filtermachine. Maar er is veel veranderd in de loop der jaren. De vraag naar speciale koffiebereidingen is explosief gestegen en niet enkel in de horeca. Ook op de werkvloer worden geavanceerde machines populairder. Men neemt tegenwoordig geen genoegen meer met een standaard kop filterkoffie. Kwaliteit en keuzemogelijkheden spelen een belangrijke rol in de wijze waarop u zich als organisatie profileert, zowel tegenover klanten als personeel.

Ons Assortiment

Welke koffiemachine het best in uw bedrijf past hangt volledig af van uw persoonlijke behoeften: horeca- of bedrijfsmachine; omzetsnelheid, budget en de mogelijkheden die een bepaalde machine biedt. In onze webshop vindt u een ruim aanbod bestaande uit cafitessemachines, bonenmachines, perculators, snel- en rondfiltermachines, buffetapparatuur, evenals heet- en koudwaterapparatuur, melkwarmers en bijbehorende accessoires als koffiekannen, airpots, waterfilters en filtermanden van betrouwbare merken als Douwe Egberts en Bravilor. 

Een koffiemachine is een serieuze investering; daar zijn wij ons van bewust. Neem daarom contact met ons op voor deskundig advies wat betreft u specifieke situatie en informatie wat betreft garantie en onderhoudsvoorwaarden. 

Navigatie