Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Candy Top

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Drop van Candy Top kopen bij 4UStore

De snoeplijn Candy Top is een vrij goedkope snoeplijn met een breed assortiment. De drop van deze producent wordt geleverd in zakjes van 400 gram en kan zowel worden gebruikt voor de rechtstreekse verkoop aan consumenten als voor het aanbieden van schepsnoep. Bij 4UStore koopt u alvast minimaal 18 zakken drop van Candy Top of niet minder dan 7,2 kilogram. Dit maakt de drop van Candy Top heel voordelig en geschikt voor diverse toepassingen.

Verschillende dropsmaken van Candy Top

In al zijn eenvoud is de drop van deze producent toch gewoon heerlijk lekker. Het komt bovendien met verschillende smaken. Vooral de Candy Top Gemengde Apothekersdrop is heel populair. De Candy Top Gemengde Apothekersdrop is een heerlijke melange van verschillende dropsmaakjes voor een zachte prijs. Naast deze mix kunt u natuurlijk ook andere drop van dit uitstekend merk bestellen, zoals de Salzige Lakritz Trio of de muntendrop met waarheidsgetrouwe euro's!

Maak kennis met het ruimste online dropaanbod

Naast de drop van Candy Top bieden wij nog diverse andere droplijnen aan. Hierbij heeft u de keuze uit drop in verschillende prijsklassen, gaande van deze voordelige drop van Candy Top tot de luxueuze en heerlijke drop van Meenk. Neem een kijkje op onderstaande pagina's en maak kennis met het assortiment van dropgroothandel 4UStore.