Onze andere webshops

Kauwgom

Foto-tabel Lijst

1-12 of 65

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 65

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
"

Kauwgom kopen bij 4UStore

Heerlijk kauwen en intussen ook nog eens rekenen op een frisse adem. Dat zoveel mensen kauwgom kopen, mag eigenlijk niet eens verwonderen. Bovendien kan je kauwgom kopen met wel heel veel verschillende smaken. Bij 4UStore kan je bijvoorbeeld 72 verschillende soorten kauwgom bestellen! Iedereen heeft vast z’n favoriet. Maar de eeuwige twijfelaar krijgt uiteraard alle vrijheid. Zoals het hoort.

Diverse soorten kauwgom kopen

De meest bekende soort kauwgom heeft natuurlijk de smaak van mint. En dat merk je ook aan het assortiment. Je kan wel heel veel soorten kauwgom kopen met muntsmaak. Denk bijvoorbeeld aan Mentos Breeze Mint of aan Sportlife Filld Blue Mint. Hiernaast kan je ook kauwgom kopen met een fruitsmaak. Denk aan fruitige smaken zoals aardbei, kers of sinaasappel. Een echte zoetekauw? Ook dan kan je bij 4UStore vast jouw favoriete kauwgom kopen. Wij beschikken immers ook over bijzondere kauwgomvarianten met smaken zoals cola en vanille. Stuk voor stuk staan ze garant voor urenlang kauwplezier, zonder dat ze barstensvol suiker hoeven te zitten. Want inderdaad, ook suikervrije kauwgom kopen doe je gewoon bij 4UStore! En uiteraard reken je zo ook op een frisse adem. Een wondermiddel, durven we het daarom ook wel eens te noemen.

Kauwgom kopen in uiteenlopende verpakkingen

Bij ons kan je natuurlijk een grootverpakking kauwgom kopen. Echter komen ze dan wel in individuele kleine doosjes of bakjes. En het is hiertussen dat het assortiment zich laat typeren. Kauwgom in broekzakverpakking doet het voornamelijk goed in kleine winkeltjes waar ze vooral als impulsaankopen worden gekocht. Denk maar aan de krantenwinkel of het tankstation. Ook in de bar zal men zo’n kauwgom kopen. Vrouwlief hoeft immers niet te weten van die ene sigaret, toch?

Kauwgom in bakjes is dan weer meer geschikt voor de grotere winkels. Toch staan ze ook in tankstations goed, want zo’n doosje past net in de frisdrankhouder van jouw wagen. Maar dat men kauwgom kopen zal? Dat staat buiten kijf. Ook voor jou is kauwgom kopen altijd een slimme investering. Neem dat maar van ons aan.

"