Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (6)
Vegetarisch
  1. Nee (6)
Prijs
  1. 18
    36
Merk
  1. Lutti (6)

Lutti

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Lutti snoep kopen bij 4UStore

Het Lutti snoep, voorheen bekend onder de merknamen Léo en Lépold, wordt geproduceerd door de Belgische snoepfabrikant Lamy Lutti. Het bedrijf werd in 1889 door Henry Cornet opgericht en was aanvankelijk gespecialiseerd in de productie van karamelsnoep. Tegenwoordig is het Lutti snoep in talloze variëteiten te verkrijgen, met onder meer een ruim assortiment aan kleurstofrijke gomsnoepjes in zoete en zure uitvoeringen. Vanuit het noorden van Frankrijk – nadat de Belgische fabriek te Bois-d'Haine in 2013 in vlammen opging – hebben de Lutti snoepjes nu ook Nederland bereikt. En niet alleen in Nederland vinden we deze snoepjes lekker smaken, want in meer dan 50 verschillende landen worden ze goed ontvangen.

Verschillende soorten Lutti snoepjes

Deze snoepjes komen in de meest uiteenlopende uitvoeringen. De Draculatanden, cuberdons en Lutti Bubblizz Originals zijn bijvoorbeeld heel populair. Lutti Bubblizz Original is een bijzonder snoepje dat niet goed weet wat het is. De Bubblizz Original ziet er namelijk uit als een flesje die hoort te smaken naar cola, hoewel de bijzonder aangename geur anders doet vermoeden. Een enkele lik bewijst echter dat de Lutti Bubblizz Original heerlijk zuur is. Gaat u verder, dan komt de smaak van bubblegum tevoorschijn. Heel bijzonder! Een andere goede keuze is de Lutti Roll Up. De Lutti Roll Up is een opgerold snoepje dat als een rode loper uitrolt. Of toch als u voor de Lutti Roll Up Aardbei kiest.

De lekkerste zoetigheden uit België

Bij 4UStore kunt u niet alleen terecht voor het snoep van Lamy Lutti. Als online snoepgroothandel bieden wij zoetigheden aan van diverse merken, waaronder ook een aantal uitstekende Belgische keuzes. Neem bijvoorbeeld de snoepjes van Astra Sweets uit Turnhout, een bedrijf dat in handen is van de Belgische familie die ook de internationale broodjesketen Panos bezit. Wat velen bovendien niet weten is dat Frisia, ondanks hun duidelijke Friese afkomst, intussen ook in handen is van deze Belgische snoepgrootmacht. En dan is er nog de ruime hoeveelheid Belgische chocolade waar ze overal ter wereld gek van zijn!