Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (3)
Vegetarisch
  1. Nee (3)
Prijs
  1. 11
    13
Merk
  1. Frisia (3)

Rocket Balls

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Rocket Balls kopen bij 4UStore

Rocket Balls zijn lekkere ronde snoepjes met een poeder binnenin. Vooral de Rocket Balls Salmiak zijn heel populair, maar ook smaken als watermeloen, cola, citroen, bramen, appel en aardbei komen voor. De Rocket Balls Salmiak is een gedrageerde kogel met salmiakpoeder en is 100% gluten- en lactosevrij. De Rocket Balls zijn in uiteenlopende verpakkingen verkrijgbaar, waaronder silo's, consumentenzakjes voor in de retail en grote bulkverpakkingen. De meest populaire verpakking is echter de strip met daarin telkens vijf Rocket Balls. U merkt dat de Rocket Balls niet apart hoeven te worden verpakt en dit komt door de dunne coating waarvan ze zijn voorzien. Niet alleen voorkomt deze coating dat ze aan elkaar kleven, maar het garandeert bovendien dat de Rocket Balls onder alle omstandigheden lekker blijven.

Tegenwoordig op de markt gebracht door Astra Sweets

De Rocket Balls werden lange tijd geproduceerd door het in 1930 opgerichte bedrijf Van Wandelen. De Rocket Balls waren zowat hun bekendste snoepje. Generatie na generatie bouwde de familie Van Wandelen aan steeds betere formules. Al snel werden de Rocket Balls razend populair in Nederland, maar at men ze ook gretig in België, Luxemburg, Duitsland en Scandinavië. In 2020 is de firma Van Wandelen overgenomen door het Belgische Astra Sweets dat ook al Frisia, de bekende ufo's en diverse mallows in hun assortiment heeft zitten.

Snoep van uiteenlopende merken

Bij 4UStore bent u zeker van een royaal assortiment kindersnoep. Naast de bekende Rocket Balls Salmiak vindt u bij ons ook lekkere snoepen van talloze andere merken uit binnen- en buitenland. Hierin zitten ook een aantal merknamen van Astra Sweets begrepen, maar we verkopen daarenboven ook snoepgoed van Spaanse fabrikanten. Hieronder vindt u een aantal snoepmerken terug die het gegarandeerd goed zullen doen bij uw klanten.