Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (3)
Vegetarisch
  1. Ja (3)
  2. Nee (3)
Prijs
  1. 16
    66
Merk
  1. Candyman (1)
  2. Two to One (5)

Two to One

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Two to One snoep kopen bij 4UStore

Het Two to One snoep combineert lekkers met leuks. Het bestaat namelijk uit een Two to One lolly en een speeltje. Deze speeltjes zijn onder de Two to One lolly verstopt en zorgen ervoor dat kinderen er maar geen genoeg van krijgen. Ze willen namelijk alle speeltjes verzamelen en dan moeten de ouders wel telkens opnieuw Two to One snoep kopen. Hierdoor is de Two to One lolly uiterst populair en mag het eigenlijk nooit ontbreken in de snoepwinkel. Het Two to One snoep is verkrijgbaar in de meest uiteenlopende smaken en met diverse speeltjes, waardoor het verzamelplezier nooit hoeft op te houden.

Verschillende smaken en speeltjes van Two to One

De Two to One lolly is te verkrijgen in de smaken Strawberry Lemon, Tropical en Wild Berry. Ze hebben elk hun eigen speeltjes. Ze zijn apart verkrijgbaar in een eigen mooie uitstaldoos, maar ook een mixverpakking met de verschillende smaken is bij ons te verkrijgen. Daarnaast kunt u bij 4UStore de Two to One Twister kopen. De Two to One Twister combineert opnieuw een lolly met een speeltje, maar levert wel een bijzondere en bijna niet te verklaren smaak boordevol fruitige toetsen. Al deze lolly's hebben een hersluitbare verpakking zodat het lekker hygiënisch blijft. De speeltjes van Two to One variëren voortdurend en gaan van schattige eekhoorns tot een klein skateboardspeeltje. Deze speeltjes zijn omwille van verstikkingsgevaar niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Snoep en speeltjes schrijven samen een succesverhaal

Het combineren van speeltjes en snoep is een populaire methode om kinderen – en zo ook hun ouders – te verleiden. Door hun twee meest geliefde dingen ter wereld samen te voegen, gaat het altijd om een succesverhaal. Het Two to One snoep, een product van Star Sweets Holland, is hier zeker niet alleen in. Hieronder vindt u dan ook een aantal alternatieve snoepproducten terug die speeltjes en snoep slim met elkaar combineren.