Onze andere webshops

Snoeprollen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 44

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 44

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Snoeprollen kopen bij 4UStore

Natuurlijk is een silo snoep extra voordelig, maar voor sommigen soorten snoep is de verkoop per stuk minder aangewezen. Muntjes en de fruitige snoepjes van Mentos horen nu eenmaal in snoeprollen te komen. Daarom kan je bij 4UStore ook snoeprollen kopen. Wel komen ze zoals steeds in grootverpakkingen met enkele tientallen rollen. Zo kan je extra voordelig en online groothandel snoep rollen kopen.

Verschillende soorten snoeprollen online kopen

Bij 4UStore kiezen we zoals steeds voor een ruim assortiment. Hierdoor kan je alle courante en minder courante snoeprollen op één plaats verkrijgen. Ons aanbod is op z’n zachtst gezegd heel divers en bevat bijvoorbeeld fruitige snoeprollen van Fruitella en Mentos, groothandel drop (Klene en Sil), keelpastilles en zure snoepjes. Sommige snoeprollen worden in een handige dispenserdoos geleverd waardoor je ze meteen op de toonbank kan plaatsen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de snoeprollen van Haribo. Op de desbetreffende productpagina staat steeds aangegeven of zo’n mooie dispenser- of displaydoos al dan niet mee wordt geleverd. Bij twijfel kan je steeds onze klantendienst contacteren.

Waar worden snoeprollen verkocht?

Snoeprollen hebben overal wel hun plaatsje. In snoepwinkeltjes zijn ze bijvoorbeeld onmisbaar. Maar hetzelfde kunnen we zeggen van tankstations of krantenwinkels. Snoep rollen zijn immers de schoolvoorbeelden van zogenoemde impulsaankopen. Vooral indien ze net aan de kassa staan, worden ze opmerkelijk vaker gekocht. Dat mag dan ook niet verwonderen. Ze hebben een lage prijs en zijn in een wip gekocht. Nadat de klant heerlijk gesnoept heeft, belandt de snoeprol gewoon in de broekzak of in de handtas. Uiterst eenvoudig! En dat maakt het aankopen van snoeprollen nu eenmaal toegankelijker dan pakweg het kopen van een zak chips. Zelfs in de horeca merken we dat snoeprollen steeds vaker worden verkocht. En dit niet alleen aan de allerkleinste bezoekertjes. Kortom: online snoep kopen loont. Want je kan jouw snoep rollen eenvoudig opnieuw verkopen. Uiteraard met een mooie winst. En daar doen we het natuurlijk voor.

"