Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Overige merken

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Diverse snoeprollen kopen bij 4UStore

Naast de snoeprollen van bekende merken als Haribo en Mentos verkopen we bij 4UStore ook snoeprollen van diverse andere merken. Het gaat dan bijvoorbeeld om de snoeprollen van Lakrisal, maar ook Italiano drop en Werther's Original zijn bij ons verkrijgbaar. Hieronder leest u meer over deze merken, maar ook op de productpagina's hebben we het en ander voor u uitgelegd.

Werther's Original

Werther's Original is een heerlijke bonbon op basis van gestolde boter, met natuurlijk ook lekker veel room, zout en suiker. Werther's Original smelt heerlijk in de mond en heeft een smaak die enigszins doet denken aan vanille. Deze zogenaamde roomboterbabbelaars komen in handige snoeprollen die ideaal zijn voor onderweg. Elke rol Werther's Original bevat 50 gram roombotersnoepjes. Bij 4UStore worden deze snoeprollen van Werther's Original per 24 stuks geleverd. Deze grootverpakkingen zijn ideaal voor de wederverkoop in kantines, winkeltjes enzovoort. Uiteraard rekent u daarbij op extra scherpe tarieven.

Italiano drop

De Italiano drop keert terug naar de roots van drop, want de echte drop werd in het Italië van 1731 uitgevonden. Natuurlijk zijn we in Nederland helemaal gek van drop en zijn er talloze dropproducenten in eigen land, maar de authentieke Italiano drop blijft toch echt heerlijk lekker. Deze Italiano drop is ideaal voor de wederverkoop en komt dan ook in handige rollen. Daarnaast wordt de Italiano drop ook aangeraden door de culinaire pers. Wat dacht u bijvoorbeeld van een tartaar van coquille met een coulis van cocos en Italiano drop? Of nog beter: lauwwarme kalfstong met venkelijs, gepofte risotto, kervelgel en een crème van Italiano drop! U merkt het: de Italiano drop is echt wel een meerwaarde voor eigentijdse horecazaken.

Lakrisal

Lakrisal is een snoepje met salmiaksmaak. Wat Lakrisal bijzonder maakt, is dat het geen Arabische gom of zetmeel bevat maar gewoon in snoepjes wordt gestanst. De poederige textuur van Lakrisal is dan ook heel gewild bij Nederlandse consumenten. Daarnaast is Lakrisal heel goed in het verhelpen van een ruwe keel. Wij verkopen Lakrisal in rolletjes die uitermate geschikt zijn voor de wederverkoop. U koopt Lakrisal in dozen van 40 rollen in en rekent daarbij op uitstekende voorwaarden.

Nog meer snoeprollen verkrijgbaar

Bent u op zoek naar andere snoeprollen dan deze van Lakrisal, Italiano drop of Werther's original? Neem dan zeker een kijkje op onze andere pagina's boordevol lekkere snoeprollen. Ook daar vindt u de nodige informatie en zoals altijd gaat het om grote voordeelverpakkingen aan uitstekende prijzen.