Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (2)
Vegetarisch
  1. Nee (2)
Prijs
  1. 33
    38
Merk
  1. Red Band (2)

Red Band

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Rollen Redband Stophoest snoepjes kopen bij 4UStore

De Redband Stophoest snoepjes zijn snoepjes die verlichting brengen tijdens verkoudheden, maar tegelijkertijd ook nog eens lekker zijn. De Redband Stophoest snoepjes hebben de smaak van salmiak, maar de droppastilles bevatten ook verfrissende menthol. Hierdoor smelten ze heerlijk op de tong en helpen ze bij een geïrriteerde keel. Natuurlijk zijn de Redband Stophoest snoepjes ook gewoon heerlijk als tussendoortje. De hoest zullen ze overigens niet doen stoppen, maar net zoals bij hoestdrank zonder codeïne helpen ze wel de keel te smeren en is het gewoon een lekker tussendoortje op lastige dagen.

Grootverpakking Redband Stophoest snoepjes

Op deze pagina vindt u de Redband Stophoest snoepjes in handige rollen voor onderweg. Vooral tijdens de herfst- en winterdagen verkopen deze Redband stophoest snoepjes vaak heel goed. Het is dan ook een ideaal moment voor een snoepexcuus. Bij 4UStore koopt u Redband stophoest snoepjes in grootverpakkingen. Ze zijn verkrijgbaar vanaf minimaal 36 rollen, maar daarbij rekent u natuurlijk op de scherpe tarieven die u nu eenmaal van een online snoepgroothandel mag verwachten.

Snoep en keelpastilles online kopen

Naast de Redband Stophoest snoepjes bieden wij nog talloze andere snoepproducten aan die zeker even goed zullen verkopen. Wij nodigen u uit om deze webwinkel te ontdekken en maken u graag wegwijs doorheen de mogelijkheden. Raadpleeg alvast onderstaande pagina's waar u meer snoepproducten vindt.