Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (10)
Vegetarisch
  1. Nee (10)
Prijs
  1. 15
    17
Merk
  1. Meenk (10)

Meenk

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Meenk snoep kopen bij 4UStore

Meenk was aanvankelijk een Nederlands farmaceutisch bedrijf, maar maakt al sinds de Tweede Wereldoorlog zoetwaren en snoep op basis van plantaardige producten. Tot op heden is Meenk snoep een echt Nederlands product en het resultaat van ambachtelijk handwerk en de beste natuurlijke ingrediënten. Meenk snoep is dan ook anders dan het meeste andere snoepgoed en heeft een heel luxueuze uitstraling. Het Meenk snoep komt niet voor niets in stijlvolle zakjes die ook geschikt zijn als cadeau.

Verschillende soorten Meenk snoep

Het Meenk snoep is verkrijgbaar in verschillende variëteiten. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze tussen salmiaktruffels, hoesttabletten, zoethoutdrop, dubbelzoute drop en honingdrop. Daarnaast zijn er zeker ook een aantal eigengereide snoepjes, zoals de harde groentjes met gesuikerde gom en een kern met mentholsmaak. Al het Meenk snoep is bij ons verkrijgbaar in stijlvolle zakjes van 180 gram. Deze zakjes worden per zeven geleverd, waardoor u meteen 1,26 kilogram Meenk snoep in huis haalt. Ruimschoots voldoende voor iedereen die houdt van natuurlijk en luxueus snoepgoed.

Uw online dropgroothandel voor smaakvolle verrassingen

Dit snoep is ideaal om te geven of te krijgen, maar in onze online dropgroothandel vindt u nog talloze alternatieven waarmee u uw gasten kunt plezieren. Wij verkopen drop van verschillende merken en schuwen daarbij ook de speciale uitvoeringen niet. Neem een kijkje op onderstaande pagina's en bestel uw drop vandaag.