Onze andere webshops

Overige merken

Foto-tabel Lijst

1-12 of 84

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 84

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van Melle toffees en ander snoep kopen bij 4UStore

Het aantal fabrikanten van snoepgoed valt niet op een hand te tellen. Zelfs een online snoepgroothandel kan ze onmogelijk allemaal verkopen, maar we doen wel ons best. Naast de brede lijn snoepgoed van de grootste merken bieden we daarom de beste producten van andere producenten aan. We verzamelen ze op deze pagina. Hier vindt u onder andere de heerlijke Van Melle toffees, maar ook snoepgoed van Donkers en Fortuin.

Maak kennis met de Van Melle toffees

De Van Melle fruit toffees zijn lekkere snoepjes met vruchtensap. De Van Melle fruit toffees komen in verschillende smaken en zijn per stuk verpakt. Hierdoor zijn de Van Melle toffees geschikt om uit te delen of voor in de snoeppot. De Van Melle fruit toffees komen in de smaken citroen, sinaasappel en aardbei. Deze Van Melle fruit toffees worden verpakt in snoepzakken van 250 gram. Ze worden steeds in extra grote hoeveelheden geleverd en zijn hierdoor een ideale toevoeging voor in de kantine, maar ook op kantoor staan de Van Melle fruit toffees natuurlijk niet mis.

We bieden ook nog een aantal andere Van Melle toffees aan. Zo zijn er bijvoorbeeld Van Melle toffees met advocaatsmaak, een lekker tussendoortje waar iedereen wel lijkt van te genieten. Of wat dacht u van die andere populaire Van Melle toffees met de smaak van zoethoutwortel? Deze Van Melle toffees komen eveneens in handige snoepzakken van 250 gram.

Andere snoepzakken kopen bij 4UStore

Naast de Van Melle toffees vindt u op deze pagina nog een aantal andere snoepproducten terug. Zo zijn er bijvoorbeeld de vruchtenhartjes van Fortuin, een gekleurd suikerwerk met bijzondere vruchtensmaken als papaja, mango en ananas. Ook de Zeeuwse Roomboter Babbelaars, ook wel eens "babelutten" genoemd, kunt u hier bestellen. Dit traditioneel Zeeuws recept op basis van boter, azijn en suiker doet het eigenlijk altijd goed en dit bij zowel jong als oud. Toch op zoek naar andere snoepzakken? Neem dan zeker even een kijkje op onderstaande pagina's waar u nog meer snoepgoed vindt.