Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@kantinewinkel.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
 1. 13
  39
Merk
 1. Knorr (3)
 2. Schulp (1)
 3. Unox (10)

Blikken Soep

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Unox soep in blik bestellen bij 4UStore

Waarom moeilijk als het ook makkelijk kan? Dat is ook wat de ze bij Unox denken. Soep maken behoort tot het verleden. Unox brengt haar soep in blik. Een blik soep is net zo eenvoudig en smaakt minstens even lekker. Bij Unox brengen ze verschillende soorten soep in blik. Hieronder hebben we het over de verschillende smaken maar ook over het bedrijf dat achter de Unox soep in blik verscholen gaat.

Unox soep in blik: beschikbare smaken

Unox soep in blik laat zich kenmerken door zijn rijk aanbod. De meest populaire Unox soep in blik is de Unox Stevige Tomatensoep in blik. Het komt in heerlijke blikken van 0,8 liter en laat zich begeleiden door vlezige balletjes. Liever wat extra groentjes? Dan kies je voor Unox soep in blik Stevige Tomaat of voor Unox soep in blik Stevige Chinese Tomaat. Uiteraard hoeft tomaat geen verplichting te zijn. Ook Unox soep in blik Ui, Unox soep in blik Mosterd of de Unox Champignonsoep weet herbivoren te verwennen. Voel je je eerder een carnivoor? Ook dan vind je vast wel een verrassende Unox soep in blik. Denk bijvoorbeeld aan de Unox soep in blik Stevige Kippensoep of aan de Unox soep in blik Stevige Groentesoep met extra grote soepballen. Heerlijk!

Over Unox: meer dan een blik soep

Wanneer we het hebben over Unox, denken velen meteen aan haar soep in blik. Toch is Unox meer dan louter Unox soep in blik. Unox brengt immers al onze favoriete producten op de markt. Een eenvoudige bereiding staat hierbij centraal. Denk bijvoorbeeld aan een vegetarisch stoofpotje met linzen of een stoofpotje kip. Ja, zelfs een hamburger of ragout kan je bij Unox vinden. Het toont aan dat Unox echt wel weet wat koken is. En net zoals bij grootmoeder merk je dat aan de soep. Ja, dat kan alleen maar Unox zijn!

Meer dan alleen Unox soep in blik? Bij 4UStore vind je onder andere ook nog de magnetron rookworst van Unox. Heerlijk genieten!

"