Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Instant Soep

Foto-tabel Lijst

1-12 of 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Onze instant-soepen zijn verkrijgbaar in automatenverpakking voor uw vending machines of als eenkopsverpakkingen. In de webshop vindt u instant-soepen van onder andere Cup a Soup en Effe soep. De soepjes drinkt u op kantoor of gewoon lekker thuis. Eventjes genieten voor iedereen die wel een opkikker kan gebruiken. Kies uit verschillende heerlijke, exotische smaken als Chinese kip, Franse uiensoep, kerrie, runderbouillon, Thai spicey chicken, Toscaanse tomaat en meer. 

Cup a Soup bestellen bij 4Ustore

Wie kent de instant soep van Cup a Soup nu niet? Het gaat om droge soep in poedervorm, verkrijgbaar in diverse varianten. Even water toevoegen en een heerlijke soep is geboren. Ieder soepje wordt hierbij individueel verpakt, waardoor je altijd over een geschikte dosering beschikt. Bij 4UStore kan je niet alleen deze klassieke zakjes Cup a Soup bestellen, maar ook varianten voor de Cup a Soup automaat kan je bij ons bestellen. Zoals steeds krijg je wel een Cup a Soup grootverpakking waar onze extra voordelige staffelkorting op van toepassing is. Een beker instant soep was nooit eerder zo voordelig.

Cup a Soup bestellen: drie categorieën Cup a Soup te bestellen

Voor deze instant soep kiest men voor een wel heel ruim assortiment. Welke Cup a Soup bestellen? Dat is afhankelijk van jouw voorkeuren. Wel geven we graag de driedeling mee. In de eerste plaats kan je de Classic Cup a Soup bestellen. Het gaat hierbij om de klassiekers onder de instant soep. Denk aan aspergesoep, erwtensoep, tomatensoep en kippensoep. Uiteraard komen ze in vele varianten en bovendien zijn sommigen helemaal niet zo klassiek, met de smaken Hongaarse Goulash en Chinese tomaat als voorbeeld. Vervolgens kan je de Extra Cup a Soup bestellen. Het is een extra zware instant soep voorzien van fussili en tagliatelle. Vooral de Fusilli & Kip instant soep doet het hier heel goed. Tot slot kan je ook de Multipacks Cup a Soup bestellen. Het gaat om een Cup a Soup grootverpakking die extra voordelig is. Klaar om jouw Cup a Soup te bestellen?

Duurzame Cup a Soup bestellen

Indien je kiest voor de instant soep van Cup a Soup, zet je in op duurzaamheid. In deze instant soep vind je bijvoorbeeld geen toegevoegde kleurstoffen, conserveermiddelen of smaakversterkers. Wel is ongeveer 95% van de gebruikte kruiden en groenten van duurzame oorsprong. Hiervoor hanteert men de Duurzame Landbouw Code van Unilever. Cup a Soup bestellen is dan ook kiezen voor een wereld waar we samen bouwen aan duurzaamheid.