Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Cup-a-Soup

Foto-tabel Lijst

1-12 of 31

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 31

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Maak kennis met het assortiment van Cup-a-Soup

Cup-a-Soup is een droge instantsoep waar u enkel nog even heet water aan hoeft toe te voegen. Uiteraard moet u dan ook nog even goed roeren en vervolgens geniet u meteen van lekkere soep. In Nederland wordt het verkocht onder de merknaam Unox, maar in het buitenland worden ook de merknamen Knorr en Lipton gebruikt, stuk voor stuk merknamen van producent Unilever. Deze instantsoep is verkrijgbaar met de meest uiteenlopende smaken, zoals Cup a Soup tomaat, Cup a Soup kip en Cup a Soup kerrie.

De lekkerste smaken van Cup-a-Soup

Cup a Soup tomaat is een van de populairste smaken van dit merk. Cup a Soup tomaat is gemaakt van duurzaam geteelde tomaten en bevat ook lekkere toevoegingen als deegwaarsliertjes en croutons. Er zijn ook bijzondere varianten van Cup a Soup tomaat verkrijgbaar, zoals de smaak Chinese tomaat. Ook deze tomatensoep is gemaakt op basis van duurzaam geteelde tomaten, maar het bevat daarnaast ook bijzondere toevoegingen zoals ananassap, kardemom en cayennepeper.

Naast Cup a Soup tomaat is ook Cup a Soup kip een populaire keuze. Cup a Soup kip is een verrukkelijke kippensoep op basis van kippenvet en -vlees, met verrassende toevoegingen als kurkuma, bladselderij, ui en wortel. Ook Cup a Soup kip kent een aantal bijzondere varianten, zoals Boost Kip. Deze uitvoering bevat toevoegingen als limoen en gember. Ten slotte blijft Cup a Soup kerrie een populaire keuze. Cup a Soup kerrie is een soep boordevol kruidige kerrie, maar daarnaast bevat het ook croutons, tomaat en wortel.

Soep kopen bij online soepgroothandel 4UStore

Deze soep is verkrijgbaar in portieverpakkingen waarbij de soep handmatig aan te maken is, maar ook in een variant voor automatensoep waarbij u op extra gebruiksgemak rekent. U hoeft overigens niet per se te kiezen voor dit merk, want wij hebben nog heel wat alternatieven beschikbaar, ook voor grootkeukens. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment terug.