Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Kippensoep

Foto-tabel Lijst

1-12 of 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2
"

Kippensoep kopen bij 4UStore

Kippensoep wordt gemaakt op basis van kip. Het is een eenvoudige regel, maar toch biedt het veel variatie. Er bestaan namelijk verschillende soorten kippensoep, afhankelijk van de gebruikte kip en de toegevoegde ingrediënten. Zo kan men bijvoorbeeld een soepkip gebruiken, maar ook kippenbouten of kipfilet behoort tot de mogelijkheden. Of men kan bij kippensoep maken Honig inschakelen en kiezen voor een basis voor de soep waaraan vervolgens nog maar enkele ingrediënten hoeven te worden toegevoegd. Wat dergelijke eenvoudige oplossingen betreft, bieden wij deze ook aan van merken als Cup-a-Soup, Knorr, Maggi en Effe.

Van traditionele tot Chinese kippensoep

Indien u houdt van afwisseling zult u in deze shop veel plezier vinden. Wij bieden namelijk een heel breed assortiment van kippensoep aan. Naast de stevige kippensoep met kip en traditionele groenten als ui en prei kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Chinese kippensoep. Chinese kippensoep combineert de smaak van kip met Aziatische groenten en noedels. Chinese kippensoep kan warm of koud worden geserveerd. Ook kunt u kiezen voor een kippencrèmesoep, een soep met een romige indruk. Denk verder aan kruidige, heldere of Thaise spicy kippensoep. Er is keuze zat en soms is de kippensoep gezond, terwijl het andere keren vooral overheerlijk is.

Kippensoep maken: Honig, Knorr en andere hulpjes

Wilt u uw kippensoep gezond en lekker houden en houdt u graag zelf de touwtjes in handen? Dan bieden wij voor u talloze oplossingen aan. Niet alleen zijn er onze basissen die eenvoudig te verrijken zijn, bovendien bieden we ook talloze verrijkers voor u aan. Het gaat dan bijvoorbeeld om kippenballetjes voor bij de soep of gesneden kippenvlees. Daarnaast vindt u bij ons alle kruiden en specerijen om uw bereidingen op smaak te brengen.

"