Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 11
    15
Merk
  1. Unox (1)
  2. Yum Yum (3)

Noedels

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

"

Noedelsoep kopen bij 4UStore

Dat u met noedels soep kunt maken, zal u wellicht al opgevallen zijn. In Azië is noedelsoep enorm populair. Het is een verzamelnaam voor diverse soepen waarbij noedels samen met andere ingrediënten in een lichte bouillon worden geserveerd. Vooral in het oosten en zuiden van Azië is noedelsoep een populair gerecht. Voor noedelsoep kunnen diverse soorten noedels worden gebruikt, gaande van rijstnoedels over tarwenoedels tot eiernoedels. Ongeacht of u uw noedelsoep vegetarisch wilt of lekker vlezig: er is altijd een lekkere soep beschikbaar.

Thuis in de Aziatische keuken

Op het gebied van noedelsoep zijn er talloze bereidingen mogelijk. Populair is bijvoorbeeld hoe de Chinezen met noedels soep maken. Onder andere de Spring Noodle Soup (groenten en witte noedels), Cold Noodle (platte noedels met pindakaassaus, azijn en sojasaus) en Lanzhou (noedelsoep met rundvlees) zijn bekende soepen uit China. In Japan focust men dan weer op dikke tarwenoedels en boekweitnoedels. Onder andere Ramen, waarbij lichtgele noedels in een varkens- of kippenbouillon met toppings als zeewier of gekookt ei worden geserveerd, is een populaire keuze in Japan. Noedelsoep vond ook zijn weg naar Europa en Amerika, waar het vaak een unieke twist kreeg. Een voorbeeld daarvan is Saimin, met zachte noedels in een bouillon en toppings als ui, char siu en kamaboko. Soms is noedelsoep vegetarisch, maar soms bevat het vis en vlees. Maar keuze is er in ieder geval genoeg.

Ontdek de Yum Yum Noedels Soep

Met een ruime keuze aan noedelsoep hoeft het niet te verbazen dat u ook bij ons heel wat keuzevrijheid geniet. Wij bieden onder andere de noedelsoep van Yum Yum aan. Hierbij kunt u kiezen tussen bijvoorbeeld de Yum Yum Kip Noedels Soep en de Yum Yum Garnalen Noedels Soep. Wilt u uw noedelsoep vegetarisch? Kies dan voor de Yum Yum Groenten Noedels Soep. Al deze soepen zijn lekker zo, maar kunnen ook verder op smaak worden gebracht met soepverrijkers, kruiden en specerijen. Ook veel van de maaltijdproducten van Unox kunnen een meerwaarde zijn voor uw soep.

"