Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Overige soepen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 87

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 87

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
"

Bijzondere soepen kopen bij 4UStore

Naast de standaardsoepen als tomatensoep, groentesoep en kippensoep hebben wij ook een breed assortiment van bijzondere soepen. Het gaat om minder alledaagse soepen die overtuigen met unieke smaken en die zeker eens op het menu horen te staan. Denk bijvoorbeeld aan Amerikaanse maissoep met kip of aan Hongaarse goulash soep. We lichten het assortiment voor u toe.

Amerikaanse maissoep

Amerikanen houden van mais en dan hoeft het niet te verbazen dat Amerikaanse maissoep er regelmatig op het menu staat. Amerikaanse maissoep wordt gemaakt met verse maiskorrels en andere toevoegingen als ui, venkel en aardappelen. Er wordt vaak ook wat (soja)melk aan toegevoegd, net als nootmuskaat en plantaardige margarine. Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen recept en zult u bijvoorbeeld ook Amerikaanse maissoep met kip kunnen aantreffen. Amerikaanse maissoep is vaak een vrij dikke soep waaraan heel wat soepverrijkers worden toegevoegd, zoals bacon, schelpdieren en zelfs chorizo. Ook Amerikaanse maissoep met kip is een populaire keuze. Amerikaanse maissoep biedt met andere woorden heel wat vrijheid om creatief te zijn.

Hongaarse goulash soep

Wie al eens in Hongarije is geweest, zal het wellicht al hebben geprobeerd: Hongaarse goulash soep. Het is de nationale schotel van Hongarije. Hongaarse goulash soep is in feite een vleesstoofpot waarvan de bereiding uren kan duren. Daarbij roert men voortdurend in de soep en voegt men vleesbouillon toe. Meestal maakt men Hongaarse goulash soep met uien, knoflook, paprika, karwijzaad en laurierblad. Daar voegt men dan vlees aan toe, gaande van rundvlees over schapenvlees tot zelfs varkensvlees en vis. Hongaarse goulash soep kan vrij zoet zijn, maar ook net vlezig of pittig. Net als bij Amerikaanse maissoep is er met andere woorden veel ruimte voor vrijheid.

Andere bijzondere soepen

Naast Amerikaanse maissoep en Hongaarse goulash soep zijn er nog heel wat bijzondere soepen om te ontdekken. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van kreeftensoep, romige kaassoep, Turkse linzensoep, Peruaanse zoete aardappelsoep, kerriesoep en Franse mosterdsoep. Het gaat om soepen die wat minder vaak worden gegeten en die voor lekker veel afwisseling zorgen. Veel van deze soepen kunnen eenvoudig verder op smaak worden gebracht door soepverrijkers, kruiden en specerijen toe te voegen. Serveer de soep met een stuk brood met boter en genieten maar!

"