Onze andere webshops

Soepen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 237

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 237

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Er gaat niets boven een heerlijke dampende kop soep. Soep kan bovendien zeer gezond zijn en is geschikt voor mensen die willen afvallen of op dieet zijn. Soep wordt geleidelijk door de maag verwerkt en geeft een langer vol gevoel. Soep is vooral goed om te eten voor uw avondmaaltijd. Dit vermindert namelijk de eetlust. Let er wel op welk soort soep u eet! Romige soepen bevatten namelijk veel vetten. In ons assortiment vindt u zogeheten basissoepen, blikken soep, instant soepen als Cup a Soup, heerlijke soep in zakken en producten ter verrijking van de soep zoals balletjes en gesneden vlees. Al deze soepen bestelt u eenvoudig online voor uw kantoor of kantine. Snel een Cup a Soup tussendoor of gaat uw voorkeur uit naar traditionele conservensoep of verse groentesoep? Met onze basissoepen maakt u in een handomdraai een heerlijke pan soep. Cup a Soup is overigens verkrijgbaar voor de automaat of als eenkops-verpakking. 
 

Maak er (g)een soepje van!

Nederlanders zijn echte soepeters.  Gemiddeld drinken Nederlanders jaarlijks 9,2 liter kant- en klare soep (Cup a Soup) per persoon, om nog maar te zwijgen van de grote hoeveelheden thuisbereide bouillon. Een goede soep smaakt altijd en gelukkig maar ook: het Vlaams Infocentrum land- en tuinbouw heeft reeds verschillende malen aangetoond dat wij West-Europeanen veel te weinig groenten eten. Laat soep nu net een ideaal alternatief vormen om aan die dagelijkse portie groenten tegemoet te komen.  Een heerlijke Cup a Soup kan met andere woorden wonderen doen voor onze dagelijks energie- en gezondheidspeil.

5 goeie redenen om soep te serveren

Soep eten heeft tal van voordelen en uiteraard een pak meer dan onderstaande 5 redenen, toch zetten we voor u de 5 voornaamste redenen nog eens op een rij.

1. Snelle bereiding en makkelijke bewaring

In slechts een enkele handomdraai is een heerlijk lekkere kop Cup a Soup te bereiden. Of je nu kiest voor blikken of instant Cup a soup: even opwarmen en meteen heerlijk serveren. Bovendien zijn onze producten uitermate lang te bewaren waardoor u ze niet meteen hoeft te bereiden.

2.  De voedingsdriehoek

Water en groenten, de hoofdbestanddelen van soep. Serveer je daar nog een stukje (stok)brood bij? Dan heb je meteen de volledige basis van de voedingsdriehoek op tafel staan. Evenwichtig eten was nog nooit zo gemakkelijk. Een portie soep van 250ml bevat ongeveer twee porties groenten en bijna 20% van de dagelijkse hoeveelheid vloeistof. Nog niet overtuigd? Onderzoek heeft aangetoond dat zij die vaak soep drinken een lagere BMI hebben. Logisch ook: wanneer je soep drinkt ga je nadien minder snel snoepen, terwijl het heel vaak nog geen 100kcal bevat (portie 175 ml Cup a Soup).

3.  Goedkoop en gezond

Zelden vallen beide te combineren, maar nu eindelijk wel: eindelijke gezonde Fastfood waar je niks mis mee doet. Het is bovendien niet enkel een snel en gezond alternatief, maar ook een goedkoop product. Of u nu kiest voor een smakelijke Cup a Soup of een heerlijk blik: u zal zelden meer dan een euro per liter betalen. Wetende dat een enkele portie slechts 250ml bedraagt gaat het om een van de gezondste en goedkoopste maaltijdmogelijkheden op de Nederlandse markt. Serveren tegen betaling? Vlotte winsten en grote winstmarges behoren tot de mogelijkheden.

4. Keuzemogelijkheden

Een van de voornaamste voordelen is de uitermate grote keuze. Op moment van schrijven hebben we maar liefst 31 Cup a Soup soorten beschikbaar in deze webwinkel en nog steeds vullen wij ons assortiment voortdurend verder aan. Zo wordt het nooit eentonig: dagelijks een andere Cup a Soup en dat een hele maand lang: zelfs de moeilijkste eters vinden altijd wat ze willen.

5. Handig te bewaren

Onze producten zijn allen handig te bewaren. Vriezers of koelkasten zijn niet langer nodig. Onze Cup a Soup kan u bijvoorbeeld gewoon op een droge plaats en in het zicht van de klanten of werknemers bewaren. Een Cup a Soup zakje grijpen, heet water toevoegen en de heerlijke soep verspreidt een aromatische geur doorheen uw kantine, wachtende op zijn nieuwe eigenaar die hem met alle vormen van en plezier en genot naar binnen werkt. Jij houdt van soep, soep houdt van jou.

Beschikbare soorten

Wij hebben heel wat smaken in ons assortiment opgenomen. Het gaat enerzijds om de basissoorten (tomatensoep, champignonsoep, aspergesoep,…), maar uiteraard ook om veel meer dan dat. Denk eens aan Ossestaartsoep,  Argentijnse rundersoep, Chinese kip (Cup a Soup) of een lekkere Hongaarse Goulash (Cup a Soup). Bij ons vindt u altijd waar u naar op zoek bent.