Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Toilet

Foto-tabel Lijst

1-12 of 239

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 239

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Een sanitaire ruimte inrichten is veel moeilijker dan het lijkt. Zo moet niet alleen alles netjes ogen, maar moet het ook voldoen aan heel wat vereisten op vlak van hygiëne en comfort. Dat betekent dat heel wat systemen vlot te reinigen en te onderhouden moeten zijn. Bovendien moet het ook het geschat aantal dagelijkse bezoekers probleemloos kunnen doorstaan. Het mag niet gebeuren dat een toiletbezoeker zomaar zonder papier komt te zitten, dat is immers een smet op uw sanitair én organisatie. Om dat allemaal te bewerkstelligen hebben wij een uitgebreid assortiment aan toilet- en sanitairproducten, zoals: WC-rolhouders, dispensersystemen en -navullingen, producten voor handhygiëne, reinigingsproducten, wc-inrichtingsmateriaal, … Kortom: bij ons vindt u alles voor uw sanitair.

Algemeen

De categorie toilet- en sanitair-dispensers is opgedeeld in vier verschillende groepen, te weten toiletpapierdispensers, oftewel toiletrolhouders, handdoekdispensers, zeepdispensers en luchtverfrisserdispensers. Zeep en luchtverfrisser-navullingen zijn overigens in dezelfde categorie te vinden als de bijbehorende dispensers. Onderstaand overzicht tracht die opdeling netjes te volgen. Dispenser is overigens een Engels woord wat koker, bus of houder betekent. Uit deze dispenser neemt men een zeep, lotion of andere vloeistof of een papieren handdoek om uw handen te drogen.  

Toilet- en sanitair-dispensers

Toilet- en sanitair-dispensers bestaan in heel wat uitvoeringen en voor heel wat toepassingen. Hoe dan ook staan ze synoniem voor ultieme efficiëntie binnen uw sanitair. Dergelijke dispensers maken het immers mogelijk om enerzijds meer kwaliteit aan te bieden (zowel kwalitatief als kwantitatief) en staan bovendien ook synoniem met uiterste prijsefficiëntie. Binnen ons assortiment bieden wij volgende toilet- en sanitair-dispensers aan:

 • Vouwhanddoekjesdispensers: Onderzoek heeft aangetoond dat de traditionele handendroger allesbehalve hygiënisch is. Papieren vouwhanddoekjes vormen daarentegen dé oplossing voor uw toilet en sanitair. Door gerecycled papier te gebruiken in combinatie met dit dispensersysteem kiest u bovendien ook nog eens voor milieuvriendelijkheid. De vouwhanddoekjes-dispensers zijn beschikbaar voor Z-vouw, C-vouw en mulitivouw -handdoeksystemen. Bovendien zijn ze zowel in het wit als in het zwart beschikbaar om ook qua design aan te sluiten bij uw toilet en sanitair.
 • Handdoekroldispensers: Handdoekroldispensers trachten, in tegenstelling tot de vouwhanddoekjes-dispensers, de beschikbare ruimte in uw toilet optimaal te gebruiken. Wanneer de beschikbare ruimte in uw sanitair immers gering is zal er geen plaats zijn voor een extra prullenbak. In dat geval is een handdoelroldispenser aangewezen voor uw sanitair. Sommige van deze dispensers werken met batterijen, anderen kunnen dan weer aangesloten worden op het elektriciteitsnet of werken via een automatisch terugveermechanisme. Het nadeel van dit systeem is dan weer dat ze minder aangewezen zijn voor locaties met een hoge traffic, aangezien ze niet werken via het zogenaamde pull-and-go principe. In dat geval zijn gewone vouwhanddoekjes-dispensers toch beter aangewezen voor uw sanitair.
 • Zeepdispensers: De zeepdispensers uit ons assortiment geven automatisch een ideale dosis handzeep af voor een uiterste hygiëne. Ze bevatten niet alleen een grotere hoeveelheid zeep, maar werken ook via een ecologisch én economisch verantwoord principe. Vooral voor sanitair waar een hoge traffic is laten ze een snelle bediening toe. Zowel budgetvriendelijke zeepdispensers van Euro Products als de bekendere varianten als Deb en Gojo zijn bij ons verkrijgbaar. Uiteraard zijn ook hier de bijhorende navullingen vlot bij ons verkrijgbaar, zodat uw sanitair nooit zonder zeep hoeft te komen zitten (zie verder).
 • Poetspapierdispensers: De poetspapierdispensers zijn voor uw toilet zowel verkrijgbaar in een mini- als midiroldispensersysteem. Die eerste soort dispensers geven poetspapier af dat net dat tikkeltje kleiner is dan de klassieke keukenrol. Ideaal voor de verfijnde reiniging. Ze zijn geschikt voor wandmontage waardoor ze ook in uw toilet handig kunnen zijn. De midiroldispensers zijn daarentegen dat stukje groter en ideaal voor de grotere reinigingswerken. Deze dispensers zullen vooral door het onderhoudspersoneel gebruikt worden, waardoor het niet nodig is om ze bij ieder individueel toilet zelf te plaatsen. Een enkele dispenser in uw sanitair hoort dan ook te volstaan. Net zoals de miniroldispensers kunnen ook de midiroldispensers natuurlijk aan de wand gemonteerd worden, maar uiteraard zijn er ook tafelmodellen beschikbaar.
 • Tissuedispensers: Een kleine verkoudheid of even last van een allergie? Heel vaak is een toilet of het sanitair in het algemeen hier niet op voorzien. Het cliënteel grijpt dan terug op gewoon toiletpapier, terwijl dat helemaal niet zo aangenaam is voor hun reeds geïrriteerd reukorgaan. Steeds meer zien we echter dat men in het sanitair, naast gewone toiletrollen, ook tissues voorziet. Ook met onze tissuedispensers zegt u voorgoed vaarwel tegen geïrriteerde neuzen door het voortdurend noodgedwongen snuiten aan toiletpapier. Bovendien verhoogt het de hygiëne binnen uw sanitair en helpt het kruisbesmetting op het toilet te voorkomen. Met tissuedispensers geeft u met andere woorden aan oprecht te geven om het comfort en het welzijn van uw toiletbezoekers.
 • Toiletbrilreinigers: Alhoewel u naar alle waarschijnlijkheid heel wat investeert in de hygiënische omstandigheden van uw sanitair en het toilet in het bijzonder, blijven bezoekers soms nood hebben aan toiletbrilreinigers. Soms omdat ze gewoon het zekere voor het onzekere willen nemen, soms omdat het ook gewoon echt nodig is. Want alhoewel u erop toeziet dat het sanitair er heel hygiënisch bijligt, kan er ook niet na iedere toiletbezoeker (met een klein geheim ongevalletje) gereinigd worden. Cliënteel tilt daar soms net iets te zwaar aan, maar toiletbrilreinigers kunnen toch enkele frustraties verhelpen. Plaats een toiletbrilreinigingsdispenser in ieder toilet binnen uw sanitair om alsnog een uiterste hygiëne te kunnen garanderen en uw toiletbezoekers gunstig te stemmen.

RVS dispensers

Tegenwoordig begint de RvS-dispenser meer en meer terrein te winnen ten opzichte van de kunststof dispenser. Hoewel onze kunststof dispensers kwalitatieve producten zijn die jarenlang meegaan biedt een RVS dispenser enkele significante voordelen: een RVS dispenser is hygiënischer – de gladde oppervlakken van de dispenser zijn eenvoudig en grondig te reinigen en te onderhouden , de RVS dispensers zijn hittebestendig en bestand tegen chemische vloeistoffen en bovendien is RvS een stuk duurzamer dan kunststof. Daarnaast biedt RvS een hoge corrosieweerstand en niet onbelangrijk, ze zien er erg mooi uit en passen in vrijwel ieder decor. Mocht u vragen hebben welk type zeep-, papier- of andere dispenser geschikt is voor uw specifiek sanitair of mocht u deskundig advies wensen omtrent de inrichting van uw toilet, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze jarenlange expertise in combinatie met onze gerichte productkennis stelt ons in staat om u steeds verder te helpen.

Dispenser navullingen

Zoals u waarschijnlijk wel al weet, streven wij van Kantinewinkel steeds naar hét totaalpakket, zo ook bij ons assortiment aan sanitaire producten. Voor ons is uw sanitair immers een wezenlijk deel van uw kantine en hoort het ook daar tot in de kleinste details perfect te verlopen. Hygiëne, comfort, gebruiksgemak en prijsefficiëntie zijn bij ons de kernwoorden. Om die reden leveren wij niet alleen de aangehaalde dispensersystemen, maar zijn ook alle bijhorende navullingen gewoon bij ons verkrijgbaar. Of u nu kiest voor een vouwhanddoekjesdispenser, een handdoekroldispenser, een poetspapierdispenser of een zeepdispenser: wij zorgen voor alle navullingen aan de scherpste prijzen en met een uiterst voordelige staffelkorting.

Handhygiëne

We spraken eerder al over de hygiënische voordelen van dispensersystemen, maar willen we kruisbesmetting echt uitsluiten dan zijn handhygiëneproducten ten zeerste aangewezen. Ons assortiment aan handhygiëneproducten is heel ruim en heeft steeds een soepele, makkelijke en snelle handreiniging als ultieme doelstelling. Vele van deze producten kunnen gebruikt worden in combinatie met een zeepdispensersysteem (ook bij ons verkrijgbaar), maar anderen zijn dan weer los te gebruiken.

Onderstaande producten kunnen bij ons verkregen worden:

 • Klassieke handzeep: Deze handzeep werd speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met zeepdispensers. Er is keuze tussen een ruim assortiment van verschillende aanbieders, zoals onder meer: Euro Products, Deb, Softcare en Tork. Ook op vlak van geuren en maten zijn er de nodige verschillen te bespeuren.
 • Foamzeep: Foamzeep geeft een schuimende substantie af die extra zacht is en daardoor prettig aanvoelt bij het wassen van de handen. Het foameffect heeft als voordeel dat er minder handzeep gebruikt wordt, waardoor de navulling minder snel moet vervangen worden. Dat laatste heeft dan weer ecologische, economische en logistieke voordelen. Prijsefficiëntie, weet u nog wel?
 • Desinfectiezeep: Deze zeep moet ultieme handhygiëne garanderen en zal meestal in het sanitair voor uw personeel geplaatst worden. Het gaat bijvoorbeeld om bacteriostatische handreiniger die aan de strengste hygiënevereisten moet voldoen. Deze desinfectiezepen zijn geschikt voor plaatsing in het sanitair van uw personeel en moeten een hygiënische voedselbehandeling garanderen. Vele van de door ons aangeboden desinfectiezepen hebben naast een beschermende- ook een verzorgende- en reinigende werking.
 • Zeeppompjes: Klassieke zeeppompjes voor plaatsing in uw sanitair. Enkel geschikt wanneer de traffic zeer laag is en ze sluiten kruisbesmetting niet uit, gelet op het beperkt aanraakvlak van het pompje zelf. Bij gebruik van zeeppompjes is een uitstekende handreiniging nog meer aangewezen dan bij andere dispensersystemen.
 • Andere reinigingsproducten: Uiteraard hebben wij ook de grovere reinigingsmiddelen voor uw sanitair beschikbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan jerrycan zeep van Deb Lotion of Euro Products (5 liter).

Luchtverfrissers

Uw sanitair moet niet alleen hygiënisch zijn, hij moet bovendien ook hygiënisch ogen en ruiken. Dat laatste kan bekomen worden door middel van zogenaamde luchtverfrissers. Het kan hierbij gaan om luchtverfrissersdispensers die periodiek een frisse geur zullen afgeven (navullingen alsook bij ons verkrijgbaar), maar evenzeer gaat het om klassieke luchtverfrisspuitbussen.

Alles voor uw sanitair

En dat menen we. Niet alleen hebben wij een heel groot assortiment aan producten voor uw toilet en sanitair, bovendien staan we steeds paraat om net dat tikkeltje extra te doen. Is een product niet beschikbaar binnen deze webwinkel? Contacteer ons dan vrijblijvend en wij trachten het noodzakelijke te doen om het alsnog te leveren. Contacteer ons voor meer informatie over onze producten en service.