Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Foamzeep

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foamzeep kopen bij 4UStore

Foamzeep is zeer zuinig en daardoor goedkoop in het gebruik. Door de schuimende substantie voelt de zeep zeer zacht en prettig aan de handen bij het wassen. Door het gesloten doseersysteem is foamzeep veilig in het gebruik en waarborgt het de hygiëne. U kunt bij ons terecht voor verscheidene soorten foamzeep, zoals antibacteriële foamzeep, geleverd in een duurzame flacon. Veel van onze foamzeep producten beschikken over het Europees Ecolabel kenmerk. Alle foamzeep producten zijn te bestellen met staffelkorting.

Foamzeep is een schuimende substantie die bestaat uit een combinatie van zeep en lucht. Daarom wordt deze zeep steeds gebruikt in combinatie met een luchtpomp. Het voordeel van foamzeep is dat het compact wordt verpakt, omdat de lucht handmatig toe te voegen is. Hiernaast is het ook nog eens goedkoop in gebruik en hoef je het niet snel te vervangen.

Waar gebruik je foamzeep?

In principe gebruik je foamzeep voor de handen. Hierdoor vind je het vooral terug in de sanitaire ruimte. Maar weet dat deze zeep een luxueus gevoel biedt, waardoor restaurants en hotels bijna altijd voor foamzeep kiezen. Door het compact formaat en het zuinig karakter is deze zeep eveneens geschikt voor gebruik in drukbezochte sanitaire omgevingen. Denk bijvoorbeeld aan openbare toiletten, maar ook aan de toiletten in scholen en grote bedrijven.

Wat heb je nog nodig?

Je hebt natuurlijk niet alleen foamzeep nodig, maar ook een luchtpompje. Hierbij heb je eigenlijk twee keuzes. Er zijn bijvoorbeeld speciale dispensers die reeds voorzien zijn van een luchtpomp. In dat geval moet je enkel nog de navullingen kopen. Zowel deze navullingen als de foamzeepdispensers zijn verkrijgbaar in deze webwinkel. Let wel op, want normale zeep is niet geschikt voor dergelijke foamzeepdispensers. Maar ook omgekeerd is dat het geval. Neem bij twijfel contact op met onze klantendienst.

Indien je niet over een foamzeepdispenser beschikt, kan je ook foamzeep kopen met een bijgeleverde zeeppomp. Dit model kan je dan gewoon bij de wastafel plaatsen. Het voordeel is dat je niet voortdurend dispensers hoeft te openen om de navullingen te vervangen. Maar daar staan dan weer een aantal nadelen tegenover. Zo is de foamzeep met pomp iets duurder, oogt het minder mooi en is het ook niet de meest ecologische keuze. Voor grotere sanitaire omgevingen raden wij daarom altijd een foamzeepdispenser aan. Dat is goed voor jou, voor jouw klanten en voor het milieu.

Bij 4UStore is handhygiëne kinderspel

4UStore beschikt over een ruim aantal oplossingen voor toiletomgevingen, ook wat de handhygiëne betreft. Het gaat hierbij niet alleen om zeep, maar ook om dispensersystemen en andere accessoires voor de inrichting van het sanitair.