Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Categorie
  1. Midiroldispenser (1)
Prijs
  1. 164
    165
Merk
  1. Santral (1)
Poetspapiersysteem
  1. Midi rol (1)
Kleur
  1. Zilver (1)
Materiaal
  1. RVS (1)

Poetspapier-dispensers

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

"

Een poetspapier dispenser kopen bij 4UStore

Een poetspapier dispenser is een speciale dispenser die je eenvoudig met poetspapier kan vullen. Zo hoeven jouw vuile handen het nette poetspapier niet integraal aan te raken. En zo sta je een eenvoudige en gelijke dosering toe. Hierdoor kan een poetspapier dispenser op een aantal belangrijke voordelen rekenen. Het is dan wel belangrijk dat je een geschikte poetspapier dispenser kiest. Dergelijke poetspapier-dispensers komen immers in uiteenlopende uitvoeringen en formaten. Bij 4UStore heb je bijvoorbeeld de keuze tussen een industriële poetspapier dispenser en een midi- en minirol poetspapier dispenser.

Midi- en minirol poetspapier dispenser kopen bij 4UStore

Dit type poetspapier dispenser werkt aan de hand van een treksysteem. Hierbij wordt telkens een stukje poetspapier vrijgegeven. Het gaat om stijlvolle en compacte poetspapier dispensers die toch een grote capaciteit kennen. Uiteraard is deze capaciteit bij een midirol poetspapier dispenser een stuk groter dan bij een minirol poetspapier dispenser. Dit type poetspapier-dispenser wordt vooral gebruikt in horecagelegenheden en keukens, maar in de praktijk is het ook een ideale toevoeging in werkplaatsen of hobbyruimtes.

Een industriële poetspapier dispenser kopen bij 4UStore

Een industriële poetspapier dispenser, ook wel eens een industriepapier dispenser genoemd, is een stuk zwaarder dan de voorgaande twee poetspapier dispensers. Ze zijn immers gemaakt om grote rollen industriepapier te herbergen. In tegenstelling tot wat we van een midi- of een minirol poetspapier-dispenser gewoon zijn, ligt het industriepapier wel bloot. Het gaat dan ook om poetspapier dat niet wordt gebruikt om kraaknette oppervlakken hygiënisch te reinigen, maar wel om krachtig industriepapier voor het schoonmaken bij een sterke verontreiniging. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van olievlekken. Zo’n industriepapier dispenser focust dan ook voornamelijk op kracht en niet op een stijlvol jasje, zoals we het wel bij de midi- en minirol poetspapier-dispenser zien. De industriepapier dispenser is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en formaten. Zo kan het zelfs de grootste rollen industrieel poetspapier moeiteloos aan!

"