Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 4
    142
Merk
  1. L'Or (2)
  2. Meesterschap (1)
  3. Merkloos (5)
Materiaal
  1. Karton (1)
Inhoud
  1. 180 ml (1)

Accessoires

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Al uw koffie benodigdheden kopen bij 4UStore

Voor het zetten van de beste koffie mogen een aantal koffie benodigdheden niet ontbreken. Zoals u het van ons gewoon bent, zetten wij maximaal in op een compleet assortiment met een duidelijke focus op kantines. De koffie benodigdheden die u in deze webwinkel vindt blinken uit op het vlak van design en gebruiksgemak, maar zijn bovendien ook eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn ze extra scherp geprijsd en geniet u zoals vanouds van een staffelkorting bij grote bestellingen.

Van koffiestamper tot melkkan

Bij 4UStore kunt u terecht voor een compleet assortiment koffie benodigdheden. In de eerste plaats vindt u hier verschillende elegante koffiestampers die geschikt zijn voor de meeste pistons. De diameter van de koffie benodigdheden is steeds aangegeven opdat u meteen weet of deze koffie benodigdheden wel bij uw koffiemachine passen of niet.

Andere koffiebenodigdheden die wij verkopen zijn onder andere melkkannen. Bij ons schaft u melkkannen aan met verschillende volumes, gaande van 350 tot 1.000 ml. Deze koffie benodigdheden zijn gemaakt van roestvrijstaal en zijn voorzien van een simpel design, waardoor ze ook eenvoudig te reinigen zijn. Net zoals onze andere koffie benodigdheden focussen ze dan ook op kantines waar nu eenmaal hoge hygiënische standaarden gelden. Denk ten slotte aan andere koffie benodigdheden zoals bekerdispensers, pistonhouders of afklopbakken.

Alles voor de lekkerste koffie

Naast de koffiebenodigdheden die u op deze pagina vindt, verkopen wij nog talloze andere koffie benodigdheden in deze webwinkel. Denk bijvoorbeeld aan koffiekopjes, tafelstandaards, koffiekoekjes, koffiemelk, enzovoort. Daarnaast bieden wij een rijk assortiment van koffie en koffiemachines aan, evenals de lekkerste ingrediënten voor cacaobereidingen. Ontdek ons assortiment en neem even een kijkje op volgende pagina’s: