Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Creamer

Foto-tabel Lijst

1-12 of 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Koffiecreamers zijn zogenaamde vervangproducten. In casu worden ze gebruikt ter vervanging van melk. Dergelijke koffiecreamers bestaan zowel in vloeibare als in poederige vorm en bestaan over het algemeen hoofdzakelijk uit natuurlijke vetten, maltodextrine en emulgatoren. Laten we onze inleiding dan ook maar meteen gebruiken om een hardnekkig misverstand de wereld uit te helpen: koffiecreamers zijn helemaal geen aftreksel of poeder van melk - het is de combinatie van plantaardige vetten en de maltodextrine (lactosevervanger) die de melkachtige smaak geeft aan de koffie.

Creamers: vervang melk, niet kwaliteit

Een lepeltje Completa...

Een lepeltje Completa in je koffie, maakt je dag compleet. Een slogan die ook jij jou vast en zeker weet te herinneren? Terecht, of toch als je het ons vraagt. De Completa van Frische Vlag is een kwalitatief hoogstaande koffiecreamer- als het ware 'compleet'. De koffiecreamers van Completa zijn niet alleen uiterst lang houdbaar, maar bovendien halen ze heel efficiënt de bittere en wrange smaak uit de koffie - en dat alles zonder de koffie onnodig af te koelen. De koffiecreamers van Completa zijn om die reden met alle plezier opgenomen in ons assortiment.

Douwe Egberts

Uiteraard hebben wij ook dé bekendste koffienaam in België en Nederland opgenomen in ons assortiment: Douwe Egberts. Wat sommigen onder ons misschien nog niet wisten, is dat ook Douwe Egberts uiterst kwalitatieve koffiecreamers op de markt heeft gebracht. Niet geheel onlogisch: nergens kennen ze de smaakpatronen en -wensen beter dan bij Douwe Egberts. Nergens anders weten ze hun koffie beter aan te passen aan de voortdurend veranderende wensen van hun klanten. De koffiecreamers van Douwe Egberts zijn licht, gebalanceerd en to-the-point aangepast voor een ideale koffiebeleving.

Café Auberge

Café Auberge schikt zich, zoals de naam mogelijks al deed vermoeden, uitstekend voor gebruik in de horeca. De koffiecreamers blijven niet alleen zeer lang houdbaar, bovendien zorgen ze ook voor een uiterst romige, doch lichte, toevoeging aan de koffie. Ook de verpakking van deze koffiecreamers is aangepast om de meest heftige omstandigheden te kunnen weerstaan. Door die vochtwerende uitvoering wordt bovendien ook klontering voorkomen, waardoor zowel u als uw cliënteel nooit meer voor onaangename verrassingen komen te staan.

Geschikt voor lactose-intolerantie

Aangezien koffiecreamers helemaal geen lactose bevatten maar gebruik maken van maltodextrine, zijn ze ook geschikt voor mensen met lactose-intolerantie. Toegegeven: benamingen zoals koffiecreamer of melkpoeder (wat trouwens geen synoniem is van koffiecreamers , maar wel vaak zo gebruikt wordt) geven soms een verkeerde indruk, maar dat is dan eerder een taalkundig probleem. De Duitsers noemen het daarom bijvoorbeeld "Kaffeeweiser" en de Engelsen "Whitener": iets om je koffie een lichter kleurtje en een melkachtige smaak te geven. Maltodextrine heeft immers helemaal niets te maken met melk, integendeel. Maltodextrine wordt gewonnen uit maïs. Hoe dan ook is het in huis halen van koffiecreamers dus een eerste stap in de goede richting. Al was het maar om te kunnen inspelen op de wensen van uw cliënteel: koffiecreamers hoor je inderdaad steeds beschikbaar te hebben.