Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 34
    35
Merk
  1. Clipper (1)

Chocolade Sticks

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Chocolate sticks kopen bij Kantinewinkel.nl

Zoals altijd is Kantinewinkel.nl uw vertrouwde bron voor alle kantine- en horecabenodigdheden. Vandaag presenteren we een heerlijk en veelzijdig product dat perfect is voor de koudere dagen: chocolate sticks. Chocolate of chocolade sticks bieden een eenvoudige en smakelijke manier om zelf heerlijke chocolademelk te maken. U kunt het ook gebruiken om een rijke cacaosmaak toe te voegen aan andere warme dranken.

Wat zijn chocolate sticks?

Chocolate sticks zijn portieverpakkingen met chocoladepoeder, soms ook met een beetje melkpoeder en suiker. Deze zijn speciaal ontworpen om op te lossen in warme melk of water. Ze zijn er in verschillende smaken en soorten chocolade, van melkchocolade tot pure en witte chocolade. Door de inhoud toe te voegen aan een kop hete melk of heet water, verandert dit in een rijke en romige chocoladedrank. Het is daarbij belangrijk om goed te roeren. Het gebruik van chocolate sticks maakt het eenvoudig om in een handomdraai een perfecte kop chocolademelk te bereiden. U doet dit zonder gedoe en rekent altijd op een heerlijke smaak. Naar wens kunt u ook nog wat extra slagroom toevoegen, waarna de chocolademelk klaar is om te serveren.

De voordelen van chocolade sticks

Chocolade sticks bieden vele voordelen, zowel voor de consument als de horecaondernemer. Voor de consument is het gemak en de consistente smaak een groot pluspunt. Elke stick is precies afgemeten voor een perfecte balans tussen chocolade en melk. Voor kantine-uitbaters en horecaondernemers zijn chocolate sticks een uitstekende toevoeging aan het assortiment, vanwege hun lange houdbaarheid, eenvoudige opslag en de beperkte voorbereidingstijd. Het maken van chocolademelk met chocolate sticks is ook nog eens heel eenvoudig. Dit proces duurt slechts enkele minuten en levert een consistent en smaakvol resultaat op. Chocolate sticks zijn niet alleen perfect voor het maken van traditionele chocolademelk, maar kunnen ook worden gebruikt om een cacaosmaak toe te voegen aan andere warme dranken. De mogelijkheden zijn met andere woorden eindeloos.