Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 14
    17
Merk
  1. Dolce Gusto (2)

Dolce Gusto cups

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

"

Voor uw Dolce Gusto chocolademelk kopen bij 4UStore

De Dolce Gusto is een echte alleskunner. Niet alleen kunt u met deze compacte koffiemachine de lekkerste koffie op tafel zetten, maar bovendien kunt u ook met een Dolce Gusto chocolademelk maken. Er zijn verschillende producenten die met chocolademelk Dolce Gusto-bezitters plezieren, waarbij Nescafé natuurlijk de bekendste is. Uiteraard zijn er ook B-merken die voor de Dolce Gusto chocolademelk aanbieden.

Voor de Dolce Gusto chocolademelk van Nescafé kopen

Dankzij de handige cups van Nescafé kunt u eenvoudig met behulp van uw Dolce Gusto chocolademelk zetten. Het bekendste product is misschien wel de Nescafé Chococino, een premium chocolademelk boordevol romige smaken en een hint van vanille. Het is een pure chocoladetraktatie met lekker veel schuim. U kunt met behulp van deze capsules en uw Dolce Gusto chocolademelk zetten. Hierbij dient u telkens twee aparte capsules te gebruiken en daarbij rekening te houden met de aangeraden dosering. Als alternatief biedt Nescafé ook Nesquick-cups aan. Het gaat om chocolademelk die het goed doet bij jong en oud. Het is eveneens heel romig en het voordeel is dat u met behulp van slechts één capsule en uw Dolce Gusto chocolademelk kunt zetten. U hoeft dus niet af te meten en geniet van een constante kwaliteit.

Cups voor de Dolce Gusto online kopen bij 4Ustore

Nescafé, de producent van de Nescafé Dolce Gusto, is de bekendste producent van chocolademelkcapsules voor deze koffiemachine. Toch zijn er nog heel wat andere producenten die chocolademelkcapsules op de markt brengen. Zelfs van een aantal bekende candybars kunt u tegenwoordig koffiecapsules verkrijgen, waardoor u bijvoorbeeld geniet van chocolademelk met de smaak van Maltesers, Mars, Twix of Milky Way! Wij breiden ons assortiment regelmatig uit en bieden chocolademelkcapsules van verschillende merken aan. Daarnaast plezieren wij niet alleen met chocolademelk Dolce Gusto-bezitters, maar bieden we talloze andere capsules en servies voor deze koffiemachine aan. Raadpleeg de onderstaande pagina's waar u ook andere nuttige producten vindt.

"