Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 140
    150
Merk
  1. Douwe Egberts (3)
  2. Meesterschap (1)
Soort koffie
  1. Fresh Brew (4)

Fresh Brew

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Fresh Brew: maak het vers(chil)

De Fresh Brew koffiemachines zetten zowat de beste koffie op basis van verse gemalen bonen. Met dit koffiesysteem maak je met andere woorden pas echt het verschil. Het bevat de voordelen van beide werelden: een klassiek zetsysteem voor de beste smaak en een professioneel machine voor een handige bediening - capabel om ook een breed publiek te bedienen. Meer nog: met een rijk assortiment aan Fresh brew koffiebonen kan je pas echt genieten van de meest heerlijke koffie. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en de beschikbare Fresh brew koffiebonen in ons assortiment? Met alle plezier doen wij voor jou een en ander uit de doeken. Hieronder focussen wij, gezien hun ruim assortiment, voornamelijk op de producten van Douwe Egberts - maar uiteraard hebben wij ook traditionele Fresh Brew melanges van andere aanbieders beschikbaar.

Douwe Egberts Traditional: traditioneel, klassiek en smeuïg

Door te kiezen voor de traditionele Fresh Brew koffie van bijvoorbeeld Douwe Egberts, kies je voor smaakvolle koffie - beschikbaar op ieder moment van de dag. Al sinds 1753 zijn de Master Blenders van Douwe Egberts voortdurend in de weer met een optimale selectie van de beste bonen. Die eeuwenlange ervaring vind je terug in dit traditioneel product: bij iedere slok smaak je de uiterste kwaliteit en deze zeer nauwkeurige selectieprocedure. Slok na slok na slok: iedere keer is het opnieuw genieten geblazen.

Fresh Brew Select

De Fresh Brew Select werd dan weer speciaal gekozen voor een aromatische en volle smaak. Uiterste kwaliteit staat ook hier duidelijk centraal. Het resultaat is een donkere branding van zorgvuldig geselecteerde Arabica bonen, afgewerkt met Robusta, resulterende in een smeuïge koffie met een uitgesproken smaak. Een koffie waar je met alle plezier je bed voor uitkomt. Het geheim zit hem in het gebruik van fijne accenten op basis van welgekozen specerijen. De Fresh Brew Select schenkt je duidelijk de koffie dat jij verdient. Kies voor een koffie die smaakt zoals thuis, heerlijk vol en aromatisch - maar maak gebruik van de voordelen van een professioneel koffiemachine. Jij denkt dat het niet beter kan? Vergeet dan zeker niet de vers gebrouwen Golden-koffie van Douwe Egberts te drinken. Een wereld vol verandering gaat voor je open.

Fresh Brew Golden

Want goud is toch het beste, niet waar ? Voor de Fresh Brew Golden werd gebruik gemaakt van zorgvuldig gekozen en gewassen Arabica bonen. Deze Arabica bonen werden onder andere geïmporteerd uit Midden- en Zuid-Amerika vanwege hun volle smaak. Een en ander wordt, net zoals bij de Fresh Brew Select, aangevuld met Robusta. Ook hier krijg met andere woorden een zeer smeuïge koffie met een uitgesproken smaak. Het verschil zit hem daarentegen in de uiterst zorgvuldige branding met geroosterde accenten en een subtiel fruitige nootafdronk. Laat je verrassen door de Fresh Brew Golden- en je zal zelden nog voor minder je deur uit willen. En voor de prijs moet je het zeker niet laten: in tegenstelling tot echt goud is het slechts een fractie duurder dan pakweg de Fresh Brew Select - een fenomeen dat je trouwens met onze handige staffelkorting volledig teniet weet te doen.