Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Instant

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2

De voordelen van instant koffie op een rijtje

Tegenwoordig moet alles steeds sneller en sneller gaan. Zelden nemen we nog de tijd om een heerlijk bakje koffie te zetten. Wij zijn echter van mening dat niets boven vers gezette koffie gaat. Wil je snel en heerlijk combineren? Kies dan voor instant koffie. Instant koffie weet het beste uit beide werelden te combineren tot een smeuïg en aromatisch geheel. De voordelen van instant koffie ten opzichte van bijvoorbeeld verse of gemalen koffiebonen, vallen dan ook niet te negeren. Speciaal voor u doen wij ze voor eens en voor altijd uit de doeken.

Een gemaksproduct pur sang

Eigenlijk nog meer dan andere koffieproducten is instant koffie een echt gemaksproduct. Je kan er zowel tijd als moeite mee besparen, aangezien je enkel nog maar heet water vanaf de waterkoker over het oplospoeder moet gieten. Geen waterkoker in de buurt? Ook de microgolfoven volstaat. En zelfs op kamp kan je toch een heerlijk bakje instant koffie achteroverslaan bij het eerste kampvuur. Instantkoffie is duidelijk een echt gemaksproduct, maar bovendien hoef je daarvoor niet in te boeten op vlak van smaak en kwaliteit.

Langere houdbaarheid

Een tweede voordeel van instant koffie is dan weer de veel langere houdbaarheid. Verse koffiebonen kan je bijvoorbeeld slechts enkele maanden bewaren, dan nog op een koele plaats, terwijl instant koffie vele malen langer houdbaar is. Deze langere houdbaarheid heeft onder andere te maken met de samenstelling en de manier van verpakken. En, nog een ander zeer belangrijk voordeel: naarmate de tijd vordert moet je niet inboeten op vlak van kwaliteit en smaak. Jouw heerlijke instant koffie blijft altijd fantastisch vers.

Lagere prijs

Instant koffie heeft over het algemeen een veel lagere prijs per kopje dan bijvoorbeeld het geval is bij verse of gemalen koffiebonen. Dat heeft bijvoorbeeld te maken met de manier van verwerken en opslaan. Verse koffiebonen moeten vers geïmporteerd worden en ook als dusdanig opgeslagen worden. In de praktijk zorgt dat heel vaak voor hoge energiekosten die in feite makkelijk te vermijden waren. Op het einde van de rit krijg jij als consument die verhoogde kosten ook voorgeschoteld. Bij instant koffie is dat niet het geval. Bovendien loop je bij instant koffie ook minder het risico dat je te veel koffie zet, waardoor je verspilling nog beter weet tegen te gaan.

Beperk onderhoud en afval

Inderdaad, door te kiezen voor instant koffie beperk je het onderhoud en de bijhorende afval. De gekende en aangeraden maandelijkse reiniging van het koffiemachine, met het typisch gebruik van het fel ruikend en storend azijn, kan hier duidelijk vermeden worden. Eigenlijk hoort dit een beetje samen met het voordeel als zijnde een gemaksproduct, maar ook met de lagere prijs: het is onnodig om een koffiemachine in huis te halen, net als reinigingsproducten evenmin noodzakelijk zijn.

En zo kom je nog het snelste aan je koffie

Als de hoog nood is, dan kent men zijn bakkie koffie. Het moge duidelijk zijn: geen enkele andere koffie-uitvoering resulteert even snel in even doelmatige resultaten. Met instant koffie heb je in geen tijd een heerlijk ruikend kopje koffie op je bureau staan. Het is dan ook een ideale methode om weinig tijd te verspillen en niet te moeten aanschuiven aan een koffiemachine.