Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Koffie Cups

Foto-tabel Lijst

1-12 of 26

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 26

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Espresso cups kopen bij 4UStore

De Espresso cups zijn er voor de koffiemachines van Nespresso. Ze staan voor gebruiksgemak en snelheid, want in een handomdraai maak je met de Espresso cups de beste Lungo of Ristretto. Omdat Espresso cups altijd duurder zijn dan eigen koffiebereidingen (gebruiksgemak heeft nu eenmaal een prijskaartje), trachten wij op verschillende manieren alsnog de kosten te drukken. Zo kiezen we voor extra grote XL-verpakkingen waarop we maar al te graag onze staffelkorting toepassen. Zo kan jij extra voordelig jouw Espresso cups in huis halen!


Opgelet: Deze Espresso cups zijn enkel geschikt voor de machines van Nespresso. Heb je geen koffiemachine, dan kan je natuurlijk altijd nog oploskoffie kopen, raadpleeg ons assortiment voor onze andere koffiepads en koffieproducten of neem contact op met onze klantendienst voor meer informatie.

Welke Espresso cups zijn er?

Er zijn verschillende soorten Espresso cups op de markt en bij 4UStore vind je het merendeel daarvan gewoon terug. De meest bekende is de L’Or Espresso Lungo Elegante. Deze Espresso cups bieden een frisse en zachte koffiemelange boordevol bloemige accenten. Het gaat om een heel toegankelijke koffie die je aan al jouw gasten kan aanbieden. Voor de liefhebbers van uitgesproken koffiesmaken is de L’Or Espresso Lungo Profondo dan weer een aanrader, daar het iets krachtiger is maar ook zijn kruidig karakter de smaak laat typeren. Hiernaast kan je natuurlijk ook kiezen voor een extra sterke L’or Espresso Ristretto of de krachtige L’Or Espresso Forza. Die laatste is er vooral voor de liefhebbers van koffie boordevol temperament.

Waarom L’Or Espresso cups kopen?

Nespresso gaat al langer de strijd aan tegen B-fabrikanten die zogenoemde Espresso cups op de markt brengen. Dat zou immers de toestellen kunnen beschadigen. Zomaar Espresso cups kopen, doe je dus maar beter niet. Na verschillende afwegingen en praktijktests hebben wij besloten om volop te kiezen voor de L’or Espresso cups. Zij zijn dan ook 100% geschikt voor de Nespresso koffiemachine en ze laten zich bovendien typeren door hun optimale balans tussen krachtige en milde smaken. Het gaat om koffie dat toegankelijk is voor het grote publiek. Bovendien zijn de L’Or Espresso Cups ook duurzaam: het gebruikt enkel 100% UTZ-gecertificeerde koffie. Wij zijn oprecht overtuigd van de kracht van L’Or Espresso capsules. Jij toch ook?