Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 81
    189
Merk
  1. L'Or (9)

Koffie Discs

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

"

Er is altijd een passende koffiedisc verkrijgbaar

Dankzij de koffiedisc is het zetten van een koffie nog eenvoudiger en dat zonder aan smaak in te boeten. De koffiedisc is voornamelijk bekend van Douwe Egberts L'OR. Het wordt onder andere gebruikt door de koffiemachine L'OR Suprême. Dat is een koffiemachine die een superieure koffie-ervaring biedt. Deze koffiemachine is geschikt voor vijftien tot twintig medewerkers en gasten en is modern en elegant ontworpen. Het ondersteunt maar liefst achttien koffievariaties en de schoonmaaktijd is heel beperkt.

De koffiedisc L'OR van Douwe Egberts stelt nooit teleur

De koffiedisc van Douwe Egberts L'OR is in verschillende smaken te verkrijgen. Hierdoor is er voor elke koffieliefhebber wel een geschikte koffiedisc te vinden. Voor wie houdt van een intense koffie is er bijvoorbeeld de L'OR Disc Lungo Intense. Deze koffiedisc staat garant voor een fruitige, rijke en intense koffie met warme noten van onder meer gebakken karamel en specerijen. Voor de liefhebber van complexe smaken is de koffiedisc L’OR Disc Ristretto dan weer aan te raden, terwijl de koffiedisc L'OR Disc Lungo Subtil de uitblinker voor alledag is. Voor welke koffiedisc u ook kiest, telkens gaat het om Rainforest Alliance-gecertificeerde koffie en bent u zeker van de kwaliteit die u van Douwe Egberts mag verwachten. De koffiedisc is net als de koffiemelk en de suiker op te bergen in een professionele kist voor koffiediscs.

Meer dan alleen uw favoriete koffiedisc online kopen

Voor de liefhebbers van koffie bieden wij talloze oplossingen aan. De L'OR-koffiemachines werken door middel van koffiecapsules of -discs of met behulp van de Promesso-koffie. Zowel de Promesso-koffie als de melkpakken zijn in deze shop te verkrijgen. Daarnaast kunt u bij ons ook uw koffiemachine kopen, net als de vele andere benodigdheden die uw favoriete warme drank op smaak brengen. Ontdek er alles over op de hieronder weergegeven pagina's.

"