Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 76
    77
Merk
  1. Cafe ProPrio (1)

Farmers Direct

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Koffiebonen van Farmers Direct Coffee kopen bij 4UStore

Farmers Direct Coffee is een koffieleverancier die de koffiemarkt eerlijker en transparanter maakt. Hiervoor werkt Farmers Direct Coffee nauw samen met lokale koffieboeren. Deze boeren krijgen nog te vaak te weinig betaald voor hun koffiebonen, maar gelukkig kiezen ze bij Farmers Direct Coffee voor een eerlijke prijs. Tegelijkertijd staat Farmers Direct Coffee de boeren bij in hun transitie naar verbouwingsmethoden die beter zijn voor het milieu en die de grond niet langer uitputten. En dat komt zowel de boeren als de wereld ten goede.

Eerlijke, duurzame en traceerbare koffiebonen van Farmers Direct Coffee

Wat Farmers Direct Coffee bijzonder maakt, is dat ze een speciale app hebben ontwikkeld die door de lokale boeren wordt gebruikt. De app van Farmers Direct Coffee zorgt ervoor dat de boeren onder meer toegang krijgen tot duidelijke en begrijpelijke informatie over de bodemgesteldheid en het weer, waardoor ze gerichter en duurzamer kunnen planten en verantwoorder kunnen omgaan met voedingsstoffen. Tegelijkertijd maakt Farmers Direct Coffee gebruik van de blockchain om een 100% betrouwbare en transparante keten te garanderen. Voor consumenten is de herkomst, de kwaliteit en de prijs van de koffieboon steeds transparant en traceerbaar. En dat levert een eerlijke en heerlijke koffieboon op.

Koffiebonen van Farmers Direct Coffee kopen bij 4UStore

Voor ondernemers die extra stappen willen zetten op het gebied van duurzaamheid en eerlijke koffie, bieden wij de koffiebonen van Farmers Direct Coffee aan. De koffiebonen van Farmers Direct Coffee zijn geschikt voor uiteenlopende bereidingen en kunnen worden gebruikt op kantoor, in de kantine of in de koffietent. Dankzij dit IMVO-proof verdienmodel levert u een bijdrage aan de realisatie van verschillende SDG's (Sustainable Development Goals). Op de onderstaande pagina's leest u meer over verschillende andere koffieproducten die bij ons te verkrijgen zijn.