Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Hollandsche Branders

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

"

Koffiebonen van Hollandsche Branders kopen bij 4UStore

Hollandsche Branders is een koffiemerk van de Verdi Koffiegroep. Het merk speelt in op de Hollandse nuchterheid en de lange Nederlandse koffiegeschiedenis. Het is namelijk al sinds de zestiende eeuw dat koffiebonen per schip naar de Lage Landen worden vervoerd en dat Hollandse brandmeesters de lekkerste koffiebonen prepareren. Bij ons kunt u de koffiebonen van Hollandsche Branders in grootverpakkingen kopen. Dit maakt ze extra voordelig in aanschaf.

Over het merk Hollandsche Branders

Net zoals dat vroeger al het geval was, rekent men bij de Hollandsche Branders op Nederlandse keurmeesters die alle tijd nemen om de beste koffiebonen op de meest zorgvuldige manier te branden. Deze keurmeesters en meesterbranders zorgen voor verrukkelijke koffiemelanges die de eeuwenoude kennis op het gebied van koffie combineren met een vleugje creativiteit. En zo draagt Hollandsche Branders bij aan de perfecte kop koffie. De koffiebonen van Hollandsche Branders zijn UTZ-gecertificeerd. Dit wil zeggen dat ze afkomstig zijn van koffieboeren die aandacht hebben voor mens en milieu. Ze gebruiken bijvoorbeeld minder bestrijdingsmiddelen dan andere koffieboeren, terwijl ze hun grond niet uitputten. En dat is goed voor iedereen.

Andere producten van Hollandsche Branders en Verdi

Behalve koffiebonen biedt Hollandsche Branders ook andere producten aan. Onder deze merknaam verkoopt men bijvoorbeeld biologische rietsuiker en biologische koffieroom. Daarnaast heeft men porseleinwerk dat perfect aansluit bij de huisstijl van Hollandsche Branders. Andere merknamen van Verdi zijn Canal Coffee Co. (geïnspireerd op de stad Amsterdam), Organic Coffee (koffie met een fairtradelabel) en Friendship Sport Center (een koffie waarbij een deel van de winst naar het Friendship Sports Centre in Amsterdam-Noord stroomt).

Aanvullende producten voor bij de koffie van Hollandsche Branders

Indien u interesse heeft in de koffiebonen van Hollandsche Branders zult u wellicht ook interesse hebben in een aantal andere producten die bij ons te verkrijgen zijn. Denk bijvoorbeeld aan koffiekopjes en schotels, lekkere melk om de koffie op smaak te brengen of suiker om alles te zoeten. Op de onderstaande pagina's vindt u deze en andere aanvullende producten terug.

"