Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 56
    57
Merk
  1. Lazarro (5)

Lazarro

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

"

Lazarro-koffiebonen kopen bij 4UStore

Wie op zoek is naar bonen van hoge kwaliteit komt al snel uit bij de Lazarro-koffiebonen. De Lazarro-koffiebonen combineren deze hoge kwaliteit met lage prijzen en hebben een prachtig karakter. Bij ons kunt u uiteenlopende Lazarro-koffiebonen verkrijgen, gaande van de Intermezzo Rossa tot de Crema Schümli en de bekende Lazarro Espresso-bonen. Wij verkopen ze in grootverpakkingen en zijn de ideale plek als u voor uw Lazarro-koffiebonen aanbieding na aanbieding wilt verzilveren.

Het ruimste assortiment aan Lazarro-koffiebonen

In ons assortiment aan Lazarro-koffiebonen vindt u heel wat mogelijkheden terug. De Barista Caffe Crema is een melange van arabica- en robustabonen met een milde balans. Het bevat tonen van kruiden en chocolade en het is ideaal voor een cappuccino. Heeft u de smaken liever wat frisser, maar nog steeds erg mild? Dan kiest u voor de Crema Schümli Lazarro-koffiebonen die op Zwitserse wijze zijn gebrand. Liever een dark roast voor het zetten van een krachtige espresso? Geen probleem, want de dark roast-bonen zijn erg geliefd en hebben een volle en rijke smaak. Uiteraard kunt u ook opteren voor de Lazarro Espresso-bonen die nuances van chocolade en noten hebben en die een vol aroma combineren met een zoete nasmaak waar u nog lang van zult nagenieten.

Voor uw Lazarro-koffiebonen aanbieding na aanbieding vinden bij 4UStore

4UStore is een groothandel met straffe kortingen, waardoor u voor uw Lazarro-koffiebonen aanbieding na aanbieding kunt aantreffen. Dit geldt uiteraard niet alleen voor de bonen van dit merk, want ons assortiment is heel divers en onze kortingen zijn heel royaal. Ook voor de bonen van de onderstaande merken kunt u staffelkortingen en andere aanbiedingen op deze website aantreffen. Check de onderstaande pagina's voor meer informatie.

"