Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 156
    157
Merk
  1. Piazza d'Oro (1)
Soort koffie
  1. Koffiebonen (1)
Keurmerk
  1. UTZ Certificaat (1)

Piazzo D'Oro

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

"

Piazza D'Oro-koffiebonen kopen bij 4UStore

Piazza D'Oro is een merk van Douwe Egberts. Het gebruikt deze naam voor een lijn met koffie- en espressobonen die vakmanschap tot kunst verheffen. Deze espressobonen helpen om koffie met bezieling te creëren en om diverse smaken in het leven te roepen. De Piazza D'Oro-koffiebonen zijn dan ook het resultaat van 260 jaar vakmanschap in het blenden en branden van bonen.

De webshop voor uw favoriete Piazza D'Oro-koffiebonen

Bij 4UStore kunt u uiteenlopende Piazza D'Oro-koffiebonen kopen. Het is dan ook het doel van Douwe Egberts om diverse uitgesproken koffieblends aan te bieden die elk op hun eigen manier uitblinken. Elke blend met Piazza D'Oro-koffiebonen bevat voornamelijk arabicabonen. De smaaktonen kunnen ondanks deze belangrijke gelijkenis echter sterk verschillen.

Er zijn bijvoorbeeld Piazza D'Oro-koffiebonen waarbij de tonen van chocolade primeren, maar er zijn er ook waarbij het net peper of abrikoos is dat de boventoon voert. Voor de liefhebber van de café crème en de cappuccino's zijn de Piazza D'Oro Dolce-koffiebonen bijvoorbeeld aan te raden, hoewel de cappuccinoliefhebber ook perfect voor de Forza- of de Intenso-variant kan kiezen. Deze twee keuzes zijn tevens heel geschikt voor wie houdt van espresso's, hoewel de espressoliefhebber ook de Estremo met accenten van kruidnagel en donkere chocolade achterover zal willen slaan.

Meer dan alleen de Piazza D'Oro-koffiebonen kopen bij 4UStore

4UStore biedt u een ruime keuze aan Piazza D'Oro-koffiebonen. Wij leveren deze koffiebonen in grootverpakkingen en bovendien kunt u de Piazza D'Oro-koffiebonen kopen met staffelkortingen, wat ze extra voordelig maakt. Alsook vindt u bij ons allerlei nuttige toevoegingen voor uw favoriete koffie, zoals koffiemelk en lekkere horecakoekjes. Check de onderstaande pagina's voor meer informatie hieromtrent.

"