Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 26
    54
Merk
  1. Douwe Egberts (1)
  2. L'Or (2)
Soort koffie
  1. Promesso (2)
Keurmerk
  1. UTZ Certificaat (1)

L'Or Promesso

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Promesso koffie L’Or kopen bij 4UStore

De Promesso koffie van Douwe Egberts staat garant voor heerlijk koffie drinken in stijl. Dit populaire koffieconcept van Douwe Egberts laat u genieten van diverse koffiebereidingen, in een handomdraai gezet met de stijlvolle L'Or Promesso-koffiemachine. De L'Or Promesso koffie, de Promesso Classique blend, bestaat uit 100% arabica-koffiebonen. Het is een medium tot donker gebrande blend en biedt een rijke en evenwichtige smaak met lichte zoete tonen.

De koffiemachine werkt volgens een uniek zetsysteem, vergelijkbaar met de gekende cafitesse-zetmethode van Douwe Egberts. Deze zetmethode garandeert een optimale smaak- en geurbeleving van uw favoriete cappuccino, latte macchiato, espresso en meer. Zowel de L'Or Promesso koffie machine, de koffie L’Or, de melk als de reinigingsproducten zijn te bestellen in de shop.

De beste melk voor de Promesso koffie L’or

Natuurlijk kunt u bij ons niet alleen de Promesso Classique blend bestellen, maar vindt u ook de bijhorende koffiemelk in onze webshop. Deze melk voor de Promesso koffie is compatibel met de Promesso-koffiemachine en zorgt voor een perfecte en romige dosering van al uw koffiebereidingen. Het is een absolute meerwaarde voor wie houdt van een bijzondere Promesso koffie, zoals een karaktervolle espresso macchiato of een verkwikkende café au lait. De Promesso koffie melk komt in brikken van 1,4 liter en deze melk is tot zeven dagen houdbaar in de machine.

De webwinkel voor koffiefanaten

Helemaal overtuigd van de kracht van de Promesso koffie L’Or? Begrijpelijk! Bij 4UStore bieden we gelukkig alle benodigdheden aan om van de beste koffie te genieten. Dat de Promesso koffie L’Or daarbij hoog op uw verlanglijstje staat, hoeft niemand te verbazen. Toch kunt u bij ons ook meer dan alleen de Promesso koffie L’Or kopen. Neem daarom ook even een kijkje op volgende pagina’s: