Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Bradley's

Foto-tabel Lijst

1-12 of 26

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 26

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Bradley thee kopen bij 4UStore

Bradley thee is een theeproduct waarbij kwaliteit altijd gegarandeerd is. Alle Bradley thee is fair trade en het assortiment is bijzonder divers. Het aanbod bestaat uit vier verschillende productlijnen: Bradley's Tea Piraminis, Bradley's Favourites, Bradley's Organic en Bradley's Originals. Hierdoor is er voor elke horecagelegenheid wel een geschikte oplossing te vinden.

Bradley's Tea Piraminis: maak kennis met de meest luxueuze Bradley thee

De Bradley's Tea Piraminis is het premiumconcept van deze fabrikant. De Bradley's Tea Piraminis komt in kleine en kleurrijke minidoosjes met een luxueus uiterlijk. Het gaat om premium theeblends met echte stukjes fruit, kruiden en grote theebladeren. In de doosjes vindt u stijlvolle piramidezakjes. De Bradley's Tea Piraminis is te verkrijgen in 14 verschillende smaken die variëren van rooibos tot English Blend en Strawberry & Vanilla. Bij de Bradley's Tea Piraminis gaat het stuk voor stuk om fairtradeproducten. De producent verkoopt ze ook in een assortimentbox die na het plooien als uitstaldoos kan worden gebruikt, maar zelfs unieke houten kistjes met glazen panelen zijn verkrijgbaar.

Bradley's Favourites: selectie van de beste Bradley thee

Met de collectie Bradley's Favourites rekent u op een selectie van 15 verschillende theesmaken in heatseal-enveloppen. Zij zorgen voor een optimaal behoud van de smaak. Ze komen in compacte doosjes die het goed doen in de kantine, maar ook hier behoort een displaypack tot de mogelijkheden. Een displaypack Bradley's Favourites bevat meteen negen smaken. De theezakjes zijn gemaakt van papier en hebben een geknoopt touwtje (niet geniet). In de collectie Bradley's Favourites vindt u onder meer groene thee, rooibosthee en zwarte thee met aardbei.

Maak de biologische keuze voor Bradley's Organic

De collectie Bradley's Organic kiest ook gewoon voor populaire smaken, maar maakt dan wel de bewuste keuze voor biologische producten. Deze theeproducten zijn natuurlijk ook gewoon fair trade, maar zijn daarbovenop ook biologisch. Het zijn kwalitatieve blends in heatseal-enveloppen. Hun verpakking is volledig recyclebaar, vrij van kunststof en vrij van nietjes. Bradley's Organic is verkrijgbaar in een dispenserdoos met daarin 15 verrassende smaken.

Bradley's Originals

De collectie Bradley's Originals is een collectie Bradley Tea met een volumeverpakking. Het wordt geleverd in eenvoudige displaydozen met daarin 100 zakjes Bradley thee. Het is verkrijgbaar in een variant met 100 zakjes Bradley thee in heatseal-enveloppen of met 100 zakjes Bradley tea zonder enveloppen. Deze Bradley thee is een ideale keuze voor drukbezochte kantines met een beperkt maar kwalitatief thee-assortiment.

Nog meer thee kopen bij 4UStore

Naast de rijke collectie Bradley thee hebben wij ook talloze andere theeproducten verkrijgbaar. Sommige fabrikanten focussen op een optimale prijs-kwaliteitverhouding, terwijl andere fabrikanten dan weer de hoogste mate van duurzaamheid nastreven. Hoe dan ook hebben ze hun uitstekende smaak met elkaar gemeen. Hieronder vindt u een aantal van deze topmerken terug.