Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 13
    16
Merk
  1. Bradley's (7)

Bradley's Organic

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

"

Thee van Bradley's Organic kopen bij 4UStore

Bradley's Organic is een assortiment van biologisch geteelde theesoorten van het merk Bradley's. Dit assortiment is samengesteld op basis van de beste biologische ingrediënten en dit om de smaak van de thee puur te houden, precies zoals de ingrediënten. Er zijn verschillende smaken om tussen te kiezen en altijd bent u er zeker van dat de teelt onder de best mogelijke omstandigheden plaats heeft gevonden.

De duurzame thee van Bradley's Organic

Alle ingrediënten die worden gebruikt in Bradley's Organic zijn biologisch geteeld. Dit betekent dat de bladeren zijn gekweekt zonder gebruik te maken van chemische pesticiden en kunstmest. Hierdoor is de druk op het lokale milieu beperkt gebleven en kunnen zowel fauna als flora er floreren. Het is met andere woorden een uitstekende keuze voor de bewuste consument. Bradley's Organic biedt een brede waaier aan smaken, van traditionele zwarte thee tot bijzonder smaken. Onder andere de smaak Bradley's Organic Strawberry & Vanilla is een voorbeeld van dit laatste. Deze thee met de smaak van aardbei en vanille is ook ideaal voor het maken van een ijsthee. Alle smaken zijn samengesteld door thee-experts met jaren ervaring. En dat proeft u.

Nog meer duurzame thee kopen bij 4UStore

Bradley's Organic is fair trade en is biologisch gecertificeerd. Dit garandeert dat de thee is geteeld onder eerlijke omstandigheden en dat het is gekweekt volgens de standaard van biologische landbouw, met respect voor het milieu. Het is een van de vele duurzame en bewuste keuzes die wij op het gebied van warme dranken aanbieden. Ook de thee van Tea of Life is bij ons te verkrijgen, zowel de Tea of Life Fairtrade als de Tea of Life Fairtrade Organic. De thee van Lipton, beschikkende over het keurmerk Rainforest Alliance Certified, is eveneens in deze shop te verkrijgen.

"