Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 19
    22
Merk
  1. Lipton (12)
Keurmerk
  1. Rainforest Alliance (12)

Lipton A Moment To...

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

"

Thee van Lipton a moment to kopen bij 4UStore

Lipton a moment to is een speciale theecollectie die is ontworpen om de perfecte thee-ervaring te bieden en dit op elk moment van de dag. Of u nu op zoek bent naar een rustgevende thee voor 's avonds of een verfrissende thee voor in de ochtend, Lipton a moment to heeft iets voor iedereen. Deze theecollectie is gemaakt met ingrediënten van de beste kwaliteit en dit steevast verpakt in elegante verpakkingen die bijdragen aan het luxueuze gevoel. Elk theezakje is speciaal ontworpen om de smaken van de thee te versterken en om de heerlijke geur van de thee optimaal te verspreiden. Dit zorgt voor een meeslepende ervaring.

Voor elk moment een passende thee

Met Lipton a moment to bewijst Lipton dat het voor elk moment een geschikte thee heeft. Het assortiment van Lipton a moment to is dan ook behoorlijk ruim te noemen. Is het tijd om te relaxen? Dan kiest u voor Lipton a moment to Relax Rooibos Infusion. En als het tijd is voor een extra portie energie kiest u voor Lipton a moment to Energise English Breakfast. Lipton a moment to bestaat met andere woorden uit een feel-goodselectie van diverse theeën die speciaal zijn samengesteld voor welgekozen momenten van de dag.

Andere producten van dit merk

Lipton is een ware theespecialist die diverse oplossingen biedt. Naast Lipton a moment to kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de extreem exclusieve theeselectie Lipton Exclusive Selection. En daarnaast is er natuurlijk ook nog de ijsthee van dit merk. Deze ijsthee is met talloze smaken te verkrijgen en wordt voornamelijk gemaakt op basis van zwarte thee en groene thee. We bieden zowel de reguliere ijsthee van dit merk aan als de geïmporteerde versie uit Denemarken. Deze geïmporteerde versie heeft net dezelfde smaak en dezelfde ingrediënten, maar is flink goedkoper. Ontdek deze producten op de onderstaande pagina’s.

"