Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 35
    37
Merk
  1. Lipton (6)
Keurmerk
  1. Rainforest Alliance (6)

Lipton Exclusive Selection

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

"

Thee van Lipton Exclusive Selection kopen bij 4UStore

Lipton Exclusive Selection is een premium theelijn van Lipton, een van de meest bekende theemerken ter wereld. Deze selectie van thee is gemaakt van de beste kwaliteit bladeren en is verpakt in luxe verpakkingen. De thee van de reeks Lipton Exclusive Selection wordt beschouwd als een ware traktatie voor theeliefhebbers die op zoek zijn naar een unieke smaakbeleving.

Een allesomvattend theemoment dankzij Lipton Exclusive Selection

De reeks Lipton Exclusive Selection brengt heel wat unieke smaken. Dit gaat van traditionele smaken als zwarte thee tot kruidige en fruitige infusies die het proberen waard zijn. Alle smaken zijn zorgvuldig samengesteld door een team van thee-experts. De met zorg geselecteerde ingrediënten versterken de smaak van de thee. Zowel de theezakjes als de verpakkingen zijn ontworpen met oog voor detail. Ze beschermen de thee tegen licht en lucht en ze zorgen ervoor dat de smaken optimaal behouden blijven. Maar tegelijkertijd garanderen ze ook dat de thee extra uitnodigend oogt.

Lipton Exclusive Selection is Rainforest Alliance Certified

Alle thee uit de reeks Lipton Exclusive Selection is Rainforest Alliance Certified (groene kikker). Dat wil zeggen dat het voldoet aan strenge eisen met betrekking tot de bescherming van het milieu en de bescherming van werknemers, hun families en hun gemeenschappen. Naast de thee uit de reeks Lipton Exclusive Selection beschikken ook talloze andere theesoorten van Lipton over dit logo. Daarnaast wordt het logo vaak gebruikt voor producten als koffie, chocolade, frisdrank, fruit, papier, meubels en zakdoeken. Enkele van deze producten kunt u terugvinden op de hieronder weergegeven pagina’s.

"