Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Assortiment box

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

"

Theekistjes kopen bij 4UStore

Theekistjes zijn niet alleen ideaal om thee op een ordentelijke manier te bewaren, maar bovendien kunt u theekisten bijvoorbeeld gebruiken bij het ontbijtbuffet. Gasten kunnen dan op een eenvoudige en duidelijke manier kiezen uit het assortiment aan thee. Wij bieden verschillende theekisten aan waarmee u gegarandeerd indruk zult maken op uw gasten. Of u het assortiment en uw theekist groot of klein wilt, kiest u uiteraard zelf.

Kennismaking met het assortiment aan theekisten

Bij ons vindt u theekisten van uiteenlopende merken als Pickwick, Princess, Tea of Life en Lipton. Het gaat om stijlvolle theekistjes die gevuld worden geleverd en die u later eenvoudig kunt aanvullen. Deze theekisten zijn zorgvuldig ontworpen en zijn gemaakt van uiteenlopende materialen. Velen kiezen voor hun theekist hout, omdat dit het natuurlijke karakter benadrukt. Toch kunt u ook kiezen voor andere theekisten, zoals theekisten op basis van bamboe of kartonnen theekisten. Heeft u liever een mooi theedisplay of een theedispenser in plaats van theekistjes? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Theekistjes aanvullen met 4UStore

Wij verkopen niet alleen theekisten, maar ook de bijpassende thee om uw theekistjes tijdig aan te vullen. Hierdoor kiest u zelf welke thee u aanbiedt en rekent u tegelijkertijd op onze scherpe prijzen. Wij verkopen uiteenlopende soorten thee en dit van diverse producenten. Veel verkopers van theekistjes hebben alvast hun logo aangebracht, waardoor het qua uitstraling een goed idee is om trouw te blijven aan dit merk. Uiteraard kunt u ook verschillende theekisten aanschaffen en zo de thee van diverse producenten aanbieden. Hieronder vindt u alvast meer informatie over de theemerken die wij verkopen.

"