Onze andere webshops

Zoetwaren

Subcategorieën

Foto-tabel Lijst

1-12 of 46

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 46

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Zoetwaren. Er zit iets in.

Snoepen doen we allemaal. Of het nu een koek is bij de koffie of een zakje drop of winegums tijdens een lange autorit. Waar u ook de voorkeur aangeeft, wij hebben het in ons assortiment. De categorie zoetwaren is onderverdeeld in snoep, koeken en chocolade. Wij leveren snoep van onder andere Haribo en Candy Top. Daarnaast vindt u snoeprollen van Mentos, Dextro en Fruittella in de webshop. Ook leveren wij snoep in zogeheten silo’s, oftewel grootverpakkingen voor bijvoorbeeld snoepwinkels, tankstations en sportkantines. Hier maakt men vaak samengestelde snoepzakken van voor kinderen. En vergeet ook de heerlijke koeken en chocolade niet. Wel oppassen dat u niet teveel snoept!

Nederlanders zijn bekend als echte lekkerbekken. Verzoet op lekkernijen, verlekkert op zoetwaren. Zoetwaren kunnen hoe dan ook niet ontbreken in uw kantine of bedrijfsruimte.  Of het nu gaat om een koek voor bij de koffie of een zakje drop tijdens een lange ellendige autorit: snoepen doen we inderdaad allemaal.

Snoep

Snoep bestaat er in alle geuren en kleuren. Het zijn echte zoetwaren waar er allerhande smaak-, geur- en kleurstoffen aan worden toegevoegd om de ideale smaak-, kleur- en geurmix te bereiken.  Nederland is uitgegroeid tot een echt exportland als het aankomt op snoepwaren. Niet onlogisch als je de productiecijfers bekijkt. Anderzijds wordt in Nederland jaarlijks ruim 32 miljoen kilogram drop  gesnoept, dat is bijna twee kilogram per Nederlander. Niet verwonderlijk dat snoep zowel in huis als in de kantine niet mag ontbreken. 
Wij hebben heel wat snoepwaren van verschillende leveranciers beschikbaar, ideaal om aan alle noden te voorzien. Uiteraard hebben wij een ruime keuze aan groothandel drop (onder andere apothekersdrop, muntendrop, Engelse drop, Zaanse drop,…), maar ook bijvoorbeeld alle andere soorten snoepgoed groothandel van merken zoals Haribo, Candy Top , Venco of Red Band. Bestellen in grote hoeveelheden, ideaal voor de kantine? Wij hebben grootverpakking snoep beschikbaar in silo’s, beginnende bij 150 stuks om aan al uw noden te voldoen.

Koeken en chocolade 

Naast snoep vindt u ook een groot assortiment heerlijke koeken in onze webshop. Koekjes voor bij de koffie of bijvoorbeeld een lekker gevulde koek voor tussendoor. U bent een chocoladeliefhebber? Ook voor u is er voldoende keuze: Maltezers, Kit Kat en Chocotoff. Pure verwennerij! U kunt als bedrijf en particulier bij ons bestellen. 

Koeken

Koeken, het zijn ideale zoetwaren voor bij de koffie of als zwaardere versnapering om de dag door te komen. Denk bijvoorbeeld aan het hoppe allegaartje, de Lotus koeken of de gevulde koeken met roomboter: zoetwaren, er zit iets in.  Ideaal als versnapering of bij warme dranken.  Een vergadering? Plaats een doosje met koekjes op de tafel en maak duidelijk dat je denkt en geeft om de genodigden. 

Chocolade

Chocolade: echt godenvoedsel. De cacao die langzaam smelt in je mond: de zeemzoete smaak van een chocoladereep, beter wordt het niet. Zowel candybars als chocoladerepen zijn standaard in ons assortiment opgenomen. Zoetwaren, er zit iets in: candybars gevuld met melk, yoghurt, kokosmelk of karamel? Voor iedere soort lekkerbek hebben wij een heerlijke candybar beschikbaar.  Komen de allerkleinsten op bezoek? Verras hen met een Kinder Surprise verrassing ei en wees de held onder de kinderen. Verlekkert op de gekende Ikea Daim taart? Tegenwoordig zijn de Daim zoetwaren ook beschikbaar in echte candybars. Chocolade, wordt het ooit nog beter? Daarentegen liever een echte reep chocolade? Plan je een uitgebreid ontbijt, bijvoorbeeld met je werknemers of collega’s, en wil je hen verrassen met verse zelfgemaakte chocolademelk? Côte d’Or chocolade repen zijn zowel in kleine als grote hoeveelheden beschikbaar in ons assortiment zoetwaren.  Wist  je trouwens dat de naam Côte d’Or verwijst naar de Goudkust (Ghana), waar cacaobonen vandaan kwamen? Een enkel hapje chocolade en je voelt je als koning te rijk – voor geen goud in de wereld wil je deze zoetwaren moeten missen.

Meer weten?

Zowel bedrijven als particulieren kunnen zoetwaren bij ons bestellen. Bij eventuele vragen kan u steeds contact met ons opnemen via mail, telefonisch of via de online chatfunctie. Vindt u niet meteen wat u zoekt? Contacteer ons dan vrijblijvend en wij doen het nodige. Wij helpen u dan ook met alle plezier verder. Heeft u onze zoetwaren al geprobeerd in combinatie met een overheerlijke douwe egberts cappuccino of Douwe Egberts Espresso? Zo niet, een echte aanrader!