Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Lampjes

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

"

Autolampen kopen bij 4UStore

Om veilig aan het verkeer te kunnen deelnemen, is het belangrijk dat de autolampen naar behoren werken. Daarom kunt u niet anders dan van tijd tot tijd de autolamp vervangen. Welke lamp u nodig heeft, is afhankelijk van uw auto. Bij ons kunt u in ieder geval verschillende soorten autolampen kopen en dit aan extra scherpe prijzen.

Eenvoudig een autolamp vervangen met 4UStore

Dankzij ons ruime assortiment aan autolampjes is een autolamp vervangen nu nog eenvoudiger. Wij raden aan om altijd preventief een aantal autolampen in huis te halen, zodat u bij een defect meteen kunt ingrijpen. U kunt bij ons verschillende soorten autolampen kopen, zoals de autolamp H4 en de autolamp H7. Ook bijvoorbeeld de H1 en de P21 zijn bij ons te verkrijgen. U kunt autolampen kopen per stuk of u koopt ze in bulk aan, waarbij u rekent op onze staffelkorting. Dit is vooral interessant voor professionals, zoals carwashes, garages en tankstations.

Verschillende soorten autolampen kopen bij 4UStore

Bij ons kunt u verschillende soorten autolampen kopen. Als het dimlicht, de mistverlichting of het groot licht het niet meer doet, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de autolamp H7. De autolamp H7 is de lamp die het vaakst voorkomt. Uiteraard moet u de H7-autolamp vervangen die het niet meer doet, maar ook de andere lamp vervangen is raadzaam. Zo hebben beide autolampen dezelfde kleur en intensiteit. Bovendien geldt dat als de ene lamp het niet meer doet, de andere lamp het binnenkort wellicht ook zal begeven. Ze hebben namelijk een soortgelijk aantal branduren.

Uiteraard kunt u niet alleen de autolamp H7 bij ons kopen, maar bijvoorbeeld ook de autolamp H4. De autolamp H4 fungeert als grootlicht en als dimlicht. Ook de autolamp H4 is een lamp die vaak voorkomt. De autolamp H4 komt bovendien in talloze varianten, zoals de autolamp H4 High/Low en de autolamp H4 Bi-Xenon. Bij de autolamp H4 Bi-Xenon zijn het grootlicht en het dimlicht in een enkele lamp gecombineerd, terwijl dit bij de autolamp H4 High/Low in twee aparte autolampen is.

Meer dan alleen autolampen kopen bij 4UStore

Bij ons kunt u autolampen kopen, maar ook talloze andere benodigdheden voor uw auto. Denk daarbij aan winterartikelen voor uw auto, startkabels of onderhoudsproducten. Ook bijvoorbeeld geurboompjes voor in de auto zijn bij ons te verkrijgen. Op de onderstaande pagina's vindt u allerlei producten terug waarvan wij denken dat ze voor u nuttig zijn.

"