Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Pech onderweg

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

"

Startkabels kopen en andere spullen voor pech onderweg

Autopech kan iedereen overkomen en het is heus niet altijd nodig om meteen de wegenwacht te bellen. Een stel goede startkabels in de auto liggen hebben, kan al volstaan om de reis snel weer verder te kunnen zetten. Uiteraard is veiligheid wel de eerste prioriteit, waardoor bijvoorbeeld een gevarendriehoek en een fluojasje niet mogen ontbreken. Wij raden dan ook aan om standaard een gevarendriehoek, een fluojasje en startkabels in de auto te hebben liggen. Daarom kunt u bij ons onder meer startkabels kopen.

Startkabels kopen bij 4UStore

Met startkabels in de auto bent u zeker dat u snel uw reis kunt verderzetten als u met een lege accu te maken krijgt. Zeker tijdens de koude wintermaanden is een set met goede startkabels in de auto liggen hebben een uitstekend idee. Bij ons kunt u onder meer de startkabels kopen van Carpoint. Deze startkabels zijn geschikt voor accu's van 6, 12 of 24 volt. Het is eenvoudig in gebruik en het heeft een kabellengte van drie meter. U kunt niet alleen deze startkabels voor de auto kopen, maar bijvoorbeeld ook voor een bestelwagen.

Meer dan alleen startkabels kopen bij 4UStore

Het is niet alleen een goed idee om startkabels in de auto te hebben liggen, maar ook een aantal andere zaken mogen niet ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan een handige EHBO-set, een ijskrabber, antivorstfolie en extra autolampjes. Deze en andere auto-artikelen zijn bij ons te verkrijgen. Ze zijn niet alleen onmisbaar voor in uw eigen auto, maar als tankstation of wegwinkeltje kunt u ze ook aan uw assortiment toevoegen. Koop ze dan in grote hoeveelheden in en geniet van onze scherpe staffelkortingen. Op de onderstaande pagina's zijn talloze andere producten te vinden die u wellicht ook goed kunt gebruiken.

"