Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 2
    5
Merk
  1. Bo Cleaner (2)

Ruitensproeiervloeistof

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

"

Ruitensproeiervloeistof kopen bij 4UStore

Ruitensproeiervloeistof helpt uw ruiten proper te houden en zorgt ervoor dat u steeds een goed zicht hebt op de verkeerssituatie. Daarom is het belangrijk om altijd voldoende ruitensproeiervloeistof te hebben. Naast het reinigen van de ruiten heeft het vaak ook een beschermende functie en verspreidt het een frisse geur. Het ontvet, reinigt streeploos en laat geen sporen achter. Er bestaan kant-en-klare vloeistoffen die u meteen kunt gebruiken en er zijn concentraten die u zelf moet mengen. In sommige gevallen bepaalt de mengverhouding tot welke temperatuur u het kunt gebruiken.

Ruitensproeiervloeistof: winter en zomer

Bij ruitensproeiervloeistof wordt over het algemeen een onderscheid gemaakt tussen ruitensproeiervloeistof voor de winter en voor de zomer. Het grote verschil is dat bij ruitensproeiervloeistof voor in de winter antivriesbestanddelen zijn toegevoegd en bij de vloeistof voor in de zomer niet. Antivries voorkomt dat het reservoir, het sproeisysteem en de vloeistof zelf bevriezen. Over het algemeen voegen producenten aan ruitensproeiervloeistof voor in de zomer wel extra bestanddelen toe die effectief zijn tegen insecten, omdat dit iets is waar u vooral tijdens de zomer last van hebt. Eenmaal het begint te vriezen, is het aan te raden om over te stappen op ruitensproeiervloeistof voor de winter. Voor de winterperiode bieden we onder meer de ruitensproeiervloeistof van Bo Cleaner aan. Voor tijdens de zomerperiode bieden we onder andere de ruitensproeiervloeistof van Protecton aan. Dit zijn twee goede merken die we zeker aanbevelen.

Autovloeistoffen kopen bij 4UStore

Naast ruitensproeiervloeistof zijn er nog een aantal andere vloeistoffen die onmisbaar zijn voor uw voertuig. Denk dan bijvoorbeeld aan remvloeistof, motorolie en koelvloeistof. Deze vloeistoffen zorgen ervoor dat uw auto naar behoren blijft functioneren. U kunt ze net als de ruitensproeiervloeistof kopen in deze webwinkel en geniet daarbij van veel keuzemogelijkheid en een scherpe prijs. Ontdek onze producten op de onderstaande pagina's.

"